Postimet e fundit

Makinat e Google do të eksplorojnë nga 29 prilli rrugët kryesore dhe pikat turistike të Shqipërisë për të aktivizuar shërbimin e pamjes virtuale 360 gradë për përdoruesit shqiptarë.

Ja nje video shume interesante e konkursit te pranimit ne shkollen e kirurgjise ne Japoni. Nepermjet disa testesh provohet vemendja ne detaje shume te vogla. Miniature origami, miniature sushi, dhe nje puzzle me anatomine e nje buburreci. 

Ne nje shkrim te Erebares lexova per koncesionin e aeroportit te Rinasit dhe rinegocimin e kontrates. Kjo duhet te kaloje ne kuvend se shpejti. Thelbi eshte qe qeveria ne rastin me te mire po e mban ne terr publikun per kushtet e kontrates si dhe per faturen financiare te rinegocimit, dhe ne rastin me te keq eshte bere nje marreveshje qe ka favorizuar dukshem koncesionarin (pasi ky i fundit rezulton ne proces shitje) dhe qe do na lere (ne qe jetojme jashte dhe ata qe jetojne brenda) dhe per shume vjet te tjera me cmimet me te larta te biletave ne rajon.

Një sondazh i Institutit Demokratik Amerikan tregon që shumica e shqiptarëve i japin një notë ngelëse qeverisë te drejtuar nga kryeministri Edi Rama dhe opozitës të udhëhequr nga kreu i Partisë Demokratike Lulzim Basha.

Eksodi dhe grindje për mustaqet e Çelos

“Book Crossing Day”, një nismë për të shpërndarë libra, përfshiu edhe Shqipërinë në Ditën Ndërkombëtare të Librit. Libra të lënë enkas në vende publike, për t’u gjetur e lexuar, e për t’u lënë sërish aty, për një lexues të radhës…