Video

Me “Vendos Diçiturën” Peshku pa ujë ju sfidon të sillni një diçiturë qe i përshtatet sa më mirë fotografisë së radhës. Vlerësohet humori, inteligjenca dhe interpretimi më i mirë

4 vjet (49)

Në 101-vjetorin e krijimit të saj Posta Shqiptare nisi një shërbim të ri qytetarët. Letrat dhe materialet postare do të dërgohen në shtëpitë e qytetarëve me biçikletë. 

Godina e Mësonjëtores së Parë Shqipe në Korçë, drejt degradimit të plotë, me mure që kanë dhënë hark dhe të çarë. Godinë që është lënë pas dore, pa asnjë restaurim në më shumë se tre dekada... Rrënimi total është shumë afër...

Përplasja mes banorëve dhe policisë në godinën 3 katëshe pranë shkollës Petro Nini, rruga "Margarita Tutulani" në Tiranë

Fishekë armësh zjarri në dyqane ushqimore. Kjo ishte problematika e radhës e trajtuar në emisionin investigativ Fiks Fare mbrëmjen e së enjtes në Top Channel

Klipi i pare i grupit rok/alternativ, "Copyleft", themeluar ne Janar 2012 me anetare nga grupe te tjera roku shqiptar si "Crossbones", "Radical Obscurity" dhe "Supernova".  CEZ-i iku ... Kenga mbetet.

Dokumentari qe jep News24 me pamje nga nje grup xhirimi i huaj, qe s'i kisha pare, nga 3 korriku 1997, kur monarkistet me njerezit e PD sulmuan KQZ, me ndihmen e njerezve te denuar qe kane qene aktive me PD.

Faqet