Sport

Me rastin e vendimit te UEFA's per Shqiperie, te cilin vendim, ndryshe nga ne te tejret, Platini s'e priti te dale para se ai te bente fushate posikurse kunder Shqiperise, per te justifikuar qasjen BE-iste te UEFA's ndaj Serbise.

0 - 3 në tavolinë pas një nate skandaloze në çdo kuptim. Në Tiranë tifozët kanë nisur xhiron me makina nëpër rrugët, por ndjenja e zbrazëtisë dhe trishtimi ende nuk është larguar. Kur skuadra jonë po tregonte epërsi dhe i afrohej golit, tifozët serbë nisën teë hedhin në fushë fishekzjarrë dhe sende të forta. Mandej, fluturimi i flamurit shqiptar nga një drone mbi stadiumin ka shkaktuar shkrirje mendore tek tifozët dhe futbollistët serbë. Që aty gjithçka degjeneroi në dhunë të pështirë. Disa futbollistë shqiptarë janë goditur rëndë nga tifozët serbë, Balaj me një stol.

Pothuajse në të gjitha ndeshjet për shkaqe objektive apo zgjedhje të tij italiani nuk ka hedhur në fushë një formacion të njëjtë

Trajneri insiston se Shqipëria do të luajë shanset e saj

Faqet