Media

Për shkak të peshkut, skanimi i përditshëm i medias shqiptare është tashmë rutinë.  Ndonjëherë me kafen e mëngjesit, ndonjëherë me çajin e darkës, sipas vaktit e mundësisë.  

Partia Demokratike arriti të mbajë pushtetin në bashkinë Vorë pavarësisht investimeve të shumta politike dhe financiare të koalicionit të majtë dhe të kreut të LSI, Ilir Meta.

Humb njërin pas tjetrit, ARMO-n, Albpetrolin, Milanin, Parmën, tani mbyll dyert edhe në televizionin Albanian Screen

Konkursi është i hapur nga 1-10 qershor, për t’i lënë radhën dëgjesës me kandidatët për kreun e Televizionit Publik. Votimi me konsensus i një kandidati, sfidë për Këshillin Drejtues.

Kur më mohuan të shkrep një foto teksa ngrihej flamuri shqiptar në qendër të Tiranës, filluan të më vijnë në mendje të gjitha duart që më janë nxjerrë përpara aparatit dhe rezultoi se ky na qenka një fenomen shqetësues që nuk e has vetëm unë.

Nga libri : KOMUNIKIMI NË SHOQËRINË MASIVE

Projektligji për arsimin e lartë vulos mediokritetin dhe kaosin në arsim

Faqet