Foto e ditës

Lajmërim! (27)
Këmbana (8)
Stërvitje (22)

Është zhvilluar sot nga Partia Demokratike, protesta simbolike kundër çmimit të karburantit, ku në të gjithë vendin, përfaqësuesit e PD dhe qytetarët që u bënë pjesë, kanë fikur makinat e tyre për 5 minuta në orën 11 paradite.

Kryetari Basha deklaroi se ky është vetë fillimi i “pranverës së protestave”

Zgjim (93)

Flokë njerzish, ngjitës i bardhë dhe thes lini

Presidenti Bujar Nishani dhe Zonja e Parë, Odeta Nishani kanë organizuar Ballon Presidenciale. Aktiviteti është zhvilluar në ambientet e Pallatit të Kongreseve në praninë e shumë të ftuarve, personalitete nga fusha të ndryshme.

“Tashmë ajo që ne e kemi quajtur ‘Ballo Shqiptare’, presidenciale, po ngre tiparin e saj për të dytën herë në prag të Krishtlindjeve dhe Vitit të Ri duke rikthyer mes nesh një traditë që zë fill qysh nga vitet ’30-të në shtetin tonë.

 

Klikoni në foto për diçiturat dhe vendodhjet përkatëse. 

Foto të tjera janë të mirëpritura.

Faqet