Gazeta Shqiptare

Numri i bizneseve debitore te tatimet është shtuar ndjeshëm që gjatë dy muajve të fundit. Që nga 4 korriku i këtij viti, listës i janë shtuar plot 1.113 kompani të reja.

Mediat nënvizojnë edhe faktin se disa nga 55 më të pasurit e Shqipërisë janë në politikë dhe kryesisht politikanë të majtë. Sipas tyre, më shumë se 40 janë socialistë, ose ish- anëtarë të familjeve komuniste.

Logo e FMN - IMF

Çfarë mendon vallë vogëlushja 14-vjeçare, kur pasi u lakua edhe publikisht si gjë e gjallë e objekt seksi nuk dëgjon asnjë fjalë solidarizuese a ndjese, nga kush i vuri përballë në jetë asaj e nënës së saj një mostër të tillë, si përfaqësues të pushtetit?

Po deputet a është akoma?

Faqet