Gazeta Panorama

"Qëndrimi pas atyre që janë përfaqësuesit e vërtetë dhe të denjë të ortodoksëve shqiptarë, i Nikolla Gaxojanit, është fyerje e rëndë për çdo shqiptar".

Dokumentet, si u zhduk lagjia romake në qendër të Durrësit

Projektligji i Qeverisë Rama shkon kundër konkurrencës, meritokracisë e favorizon klanizimin dhe kapjen e shëndetësisë dhe shkencës nga politika.

Dalin nga banesa ku rrinin ngujuar prej 14 ditësh dy vajzat në një hyrje në zonën e ish Bllokut, për shkak të bllokimit të kafazit të shkallëve nga fqinji.

Mëngjesin e sotëm ka ndërhyrë INUK dhe përmbaruesit privatë, të cilët kanë zhbllokuar situatën. Vajzat e bllokuara në katin e katërt, kanë mundur të zbresin me një shkallë të vendosur dhe të ndihmuar nga punonjës të INUK.

Atëher kur mendon se askush nuk mund ta dalloje ndryshimin

Fevziu nxjerr udhezimin per interpretim

Shtator 1912. Në trojet shqiptare është atmosferë zgjedhjesh. Politikisht, Ismail Qemali është veç një nga deputetët shqiptarë në Parlamentin turk dhe Fan Noli s'nguron "të ndyjë pendën" për të, siç vihet re në këtë shkrim të botuar tek "Dielli".

Siri (52)

1. Duke qenë se asnjë shoqëri nuk është, as mund të jetë homogjene, por e përngjitur nga grupe me përbërje të ndryshme etnike, krahinore, fetare, profesionale, kulturore, çështje e dorës së parë është shqyrtimi i marrëdhënieve të secilit grup me të tërin, e secilit grup me grupet e tjera dhe e secilit grup me premisat e tij të identitetit.

Faqet