Arkivi: Artikull nga blogosfera

Visarion (2)

Sot në orën 13.00, Akademia Suedeze shpall fituesin e çmimit Nobel në letërsi. Shkrimtarja kanadeze Alice Munro dhe japonezi Haruki Murakami, ndër më favoritët. Ndër emrat e komentuar në media si fitues të mundshëm, edhe shkrimtari shqiptar Ismail Kadare.

Feniks (5)
Sphynx (1)

Faqet