Arkivi: Artikull nga blogosfera

115-vjetori i lindjes së Lasgush Poradecit/ E bija, Maria, vjen në një rrëfim për kohët me të, marrëdhënia e tij me nënën (bashkëshorten Nafije) dhe veprën e tij të plotë

Faqet