Zbardhen përgjimet e drogës, Moisi Habilaj: 30 mijë euro duhet t'ia dërgoj Saimirit

232 postime 9424 shikime 17 tetor 2017 në 09:39 e paradites
kapo

Një lidhje gjaku mund të ketë shumë rëndësi. Sidomos nëse e ke me një ish-ministër-i larguar nga detyra në mars-tepër të përfolur, pasi në vendin e tij akuzohet se mbron një klan trafikantësh droge.

Në Shqipëri, lajmi i arrestimit të Moisi Habilajt ka krijuar një tërmet të vërtet politik. 39-vjeçari, i kapur dje nga bërthama e policisë gjyqësore të Guardia di Finanza të Catanias në kuadrin e operacionit “Rosa dei venti”, është kushëri i ish-ministrit të brendshëm Saimir Tahiri. I përfunduar më 2005 në syrin e ciklonit pas deklaratave të kreut të policisë kufitare të Vlorës, Dritan Zagani, i cili e akuzoi publikisht për bashkëpunim me krimin e organizuar lokal që merrej me trafikun e marijuanës nga Ballkani.

Sipas policit i detyruar më pas të strehohej në Zvicër, pasi akuzohet se u ka shitur informacion autoriteteve italiane dhe për këtë është në kërkim-kushërinjtë e ministrit transportonin drogë duke shfrytëzuar makinën private të tij.
Një Audi A8 e parë shumë herë të kalojë kufirin grek, por jo vetëm. I interesuari direkt, nga ana e tij, ka përgënjeshtruar gjithmonë, duke shpjeguar se makinën ua kishte shitur kushërinjve, por në të zezë, që më 2013. Verifikimet e detektivëve italianë megjithatë tregojnë një histori të ndryshme, në të cilët del edhe emri i politikanit.

Moisi Habilaj në Siçili kishte urën kryesore të punëve të tij, falë një rrjeti grosistësh të aftë për të blerë me pará në dorë qindra kile marijuanë, për t’ua shpërndarë pa dallim të gjithë klaneve mafioze aktivë në sheshet e shitjes. Jo vetëm në Catania, por edhe në Siracusa e Ragusa.

Në Shqipëri, mbi kushëririn e ministrit ka pasur vetëm dyshime të shumta. Asnjëherë i hetuar, asnjëherë i arrestuar, por shumë herë i fotografuar, për shembull me kreun e policisë kufitare të Dhërmiut. Një rezultat i udhëtimeve të shumta nga Shqipëria në Siçili, duke kaluar nga Puglia, për të akorduar shitjet e drogës, përshtatjen e vendit të zbarkimit dhe ato të ruajtjes së drogës.

Hetime që çojnë në emra e mbiemra. Si ai i Antonino Rielas, i dyshuar si pikë referimi në Catania për blerjen e drogës nga Shqipëria. Ushtarakët në nëntor 2013 monitoruan një takim midis këtij të fundit dhe Florian Habilajt, vëllai i Moisiut, pra edhe ai kushëri i ministrit Tahiri.

Takimi kokë më kokë u zhvillua në lagjen San Giorgio dhe, sipas akuzave, Riela i ka dhënë aty 30 mijë euro në dorë për një sasi marijuane. Objektivi ishte të merrnin veten sa më shpejt që të ishte e mundur nga sekuestrimi i 1650 kilogramëve në tetor, në shkëmbinjtë e Baia del Silenzio në Castelluccio, pranë Augustas.
“Sikur të kisha pasur një kallashnikov do t’i kisha vrarë të gjithë. Bam, bam bam”, thoshte Moisiu, i përgjuar, i zemëruar për ngarkesën e kapur dhe për vështirësitë për të mos u kapur nga “të zinjtë”, më saktë forcat e rendit.

Shqipëria për kushëririn e ministrit duhet të ketë qenë prej vitesh një zonë e lirë për punët e tij. Në një përgjim të bërë nga Guardia di Finanza e Catanias, vetë Moisiu i zbulonte disa detaje bashkëbiseduesit, një siçilian, titullar i një stacioni furnizimi Q8 pranë Lentinit: “Nëse vjen në Shqipëri do ta kuptosh që policia shqiptare është e korruptuar dhe ndodh që edhe vetë shefi i policisë personalisht ndihmon për ngarkimin e thasëve”.

Në të kundërt, në Itali, grupi pëson sekuestrime të vazhdueshme, si ai i 289 kileve marijuanë në Palagonia. Furnizimet ishullore të kartelit italo-shqiptar janë bllokuar edhe në portin e Ripostos apo në parkimin e qendrës tregtare Porte në Catania, ku hetuesit kanë gjetur një kamper me qira, të mbushur me drogë. Nisin kështu bisedime të gjata për të planifikuar dërgesa të reja dhe pikërisht në këtë moment Moisiu flet për kushëririn e tij ministër: “30 mijë duhet t’ia çoj Saimirit”.

Politikani futet në valle edhe në lidhje me makinën tashmë të famshme. Kushëriri, bashkë me bashkëpunëtorin e tij Sabi Çelaj, kanë shkuar në Siçili edhe me Audin që me letra i përkiste ende ministrit.

Ari i gjelbër i Ballkanit ka përfunduar edhe në dispozicion të Sebastiano Sardo, prej pak kohësh i penduar i drejtësisë, por në të shkuarën menaxhues i drogës për klanin Cappello në Catania. Për shqiptarët ishte “ai me syze” me të cilin bënin marrëveshje fitimprurëse edhe për furnizim me armë.

“Nëse sjellim diçka për të, i japim edhe ndonjë kallashnikov. Le të vriten mes tyre, kujt i plasi, ata i duan për vete”, thuhet në një përgjim.
Marrë nga Meridionews.it-Përgatiti: SYRI.net

Fikret

Ça te ket desh me thene kur ka thene " 30.000 duhet tja çoj Saimirit" ?

Pjer

ka dash me thone qe pa paguar taksat, nuk mund te vazhdohet puna.

Fikret

Po pse nuk i fusin ne burg edhe ket Tahirin, edhe kte Ramen,
Kta paskan bo namin

aleko

Kot sa per muhabet. Per cfare kusheriri behet fjale? Se ka kusheri te pare goce teze apo cun halle, apo cun daje dhe goce xhaje, por ka edhe kusherinj te dyte e te trete. Keta dy te fundit jane aq shume sa e gjithe popullsia e shqiperise.

gjembi

[Më 24 shtator të 2015-ës, në emisionin ‘Top Story’ në Top Channel, Tahiri do të deklaronte përpara analistëve Arjan Vasjari dhe Skënder Minxhozi, se Habilajt nuk kishin asnjë precedent penal dhe në rast se e kundërta do të konfirmohej nga policia, ai do të kërkonte falje publike.

“Unë do të ndihesha i goditur moralisht nëse personat në fjalë rezultojnë se ata janë trafikantë, unë do i kërkoj falje publikut, i kam shitur makinën disa trafikantëve. Do i thoja publikut kam gabuar se i kam shitur makinën disa trafikantëve”, ka deklaruar dy vite më parë Tahiri.](http://www.syri.net/kronike/101390/cfare-thoshte-saimir-tahiri-ne-2015-per-kusherinjte-habilaj-a-do-ta-mbaje-ai-premtimin-qe-ka-dhene/)

46and2

uau cfare lajmi…

Pse mer zot paske rezervuar kete fat kaq te tmerrshem pikerisht ne keto momente, nderkohe qe Samir Tahiri duhet te vazhdoje me pergjegjesi te plote punen per ndertimin e Byrose Kombetare te Hetimit…

ACDC

Kemi vene ujkun te ruaje delet.
Nejse nuk me vjen fare keq per ate popull se vete I votuan.

kapo

‘Dosja Habilaj’/ 400 faqe për trafikun, biseda Habilaj-Çelaj për Saimirin: I duhen 20 mln euro për fushatë

Gjykata e Katanias në dosjen prej më shumë se 400 faqesh që vulosi fatin e Moisi Habilajt dhe bandës së tij, përmend edhe emrin e ish-ministrit të Brendshëm, Saimir Tahiri.

Hetuesit italianë bëjnë një përmbledhje të kësaj bisede.

“Të dy flasin për një person me pushtet me emrin “Saimir Tahiri” (deputet i Shqipërisë) njeri i politikës. Moisiu thotë: Çfarë ka më shumë se ne ai? Por Sabi (Sabaudini) i përgjigjet duke i thënë që Saimiri ka vetëm emrin (në kuptimin e famës, pozitës), por nuk beson që ka më shumë para se ata. Moisiu bën llogaritë sipas të cilave Saimiri në një muaj ka bërë minimumi 5 milionë euro. Sabi i thotë që të gjitha ato para ai i harxhon në fushatën elektorale. Por Moisiu i thotë që atij nuk i mjaftojnë as 20 milionë në një fushatë elektorale”, thonë hetuesit italianë.

“Mendo, veç borxheve që kemi, veç atyre që kemi marrë, kemi 75 mijë që janë automatikisht të caktuara. 30 mijë “xhaxhait”, 30 mijë duhet t’ia çoj Saimirit, bëjnë 60, 15 anija që na duhet patjetër, bëjnë 75 mijë, plus 100 që janë: 72 të atyre në Fier, 20 të Arsenit, 170 mijë lekë heqim dhe këta të shtetit që kemi”.

…me ‘Përgjimet italiane, tashme gati mandati ndërkombëtar i arrestit për Saimir Tahirin’

46and2

cer bohet mer kshu? po thone qe do u hapkan burgjet ne shqiperi se nuk ka vend?

… po vijne peshqit e medhenj thuhet, nuk ka vend per te vegjlit…

ACDC

Saimir Tahiri per president !

B-O-H-I-C-A

Ftyrat si lufte, kaptinat me cepa. Boji po deshe edhe miliardera, nuk ndrysho surrati i katunarit. Keta shkelin ligjin vetem duke dale ne publik me ate paraqitje.

46and2

ate tjetrin per vetem 700 mije euro e bene president, kurse ky paska mar 5 milione euro ne nje muaj, tashti ska ngel gje tjeter vec me e bo presidentin e Microsoftit se tjeter pozicion nuk ma mer mendja se pranon. edhe ate ne qofte se nuk e ka marre per vete i gjati gjithsesi, lufte e eger…

Gettin’ old
Gettin’ grey
Gettin’ ripped off
Underpaid
Gettin’ sold
Second hand
That’s how it goes
Playin’ in a band

It’s harder than it looks
It’s a long way to the top
If you wanna rock ‘n’ roll

gjembi

Kur s’e di ti qe je ne Shqiperi si mund ta dine peshqit emigrante te qelbur?

Thuhet qe jane djem tezesh. Une nuk po mbaj frymen, asgje s’do te behet. Edhe cfare pastaj se djali i tezes i Me Te Madhit qenka trafikant me emer? Ti ke vellane e ministrit aktual te brendshem qe akuzohet per trafikant dhe asgje s’ndodh, jo me kusheririn e ishit.

bulkthi

jane te gjitha genjeshtra, te vertetuara nga LLalla dhe prokurorja Eglantina Shehu, qe ka tendencen te pushoje ceshtjet per te kursyer shtetin nga barra financiare, pasi gjykatat jane te korruptuara

46and2

po bijne te gjithe nji nga nji…

e paskan pas fundin ne nji dite…

edhe ne Raqqa kishte rene ISISi sot

bote e re…

B-O-H-I-C-A

A nive hall sa bukur e tha ? Mos me nrydh rinin nan pule si koshin …
DUAM TË VËRTETËN! SA MË PARË!
Është e neveritshme dhe shokuese çka ka dalë prej bisedave të dy kriminelëve!
Saimir Tahirin e njoh prej vitesh dhe kam pasur vetëm fjalë mbështetjeje e inkurajimi për të, si person me qëllime të mira, aftësi dhe integritet.
Por Shqipëria dhe shqiptarët sot duan e meritojnë të dinë të vërtetën, vetëm të vërtetën dhe asgjë tjetër përveç të vërtetës. Prandaj të gjitha organet ligjzbatuese, duhet t’i shkojnë deri në fund e pa humbur kohë kësaj historie, për të hedhur dritë të plotë mbi faktet.
Vetë qeveria e re është krijuar për të mos falur e as toleruar këdoqoftë, që zgjedh rrugën e krimit në vend të rrugës së Shqipërisë që duam - Me shtet, punë, mirëqenie.
Asnjë luhatje. Asnjë rezervë. Asnjë dyshim: Lufta jonë me krimin do të vazhdojë në çdo ditë me edhe më shumë forcë. Deri në fund!

• eDrama ne FB.:money_mouth_face::money_mouth_face::money_mouth_face:
kapo

Italianet pritet te kerkojne ekstradimin e deputetit Tahiri ne Sicili

Në një telefonatë të përgjuar mes Florian Habilaj që ndodhej në Tiranë dhe Moisi Habilaj që ndodhej në Siçili, diskutohet për takimin e paradites së datës 6 tetor 2013.

Zbardhja e bisedës telefonike mes Florian Habilajt dhe Moisi Habilajt:

Florian Habilaj: Më kërkoi shefi i madh në Tiranë

Moisi Habilaj: Çfarë donte shefi?

Florian Habilaj: Asgjë, për situatën

Moisi Habilaj: Ah … ai i fole me ti

Florian Habilaj: Po, më priti në orën 11:30, edhe taksinë ma pagoi :face_with_raised_eyebrow: :wink:

Moisi Habilaj: Çfarë tha

Florian Habilaj: Më tha, ‘kush janë këto … çfarë kanë … si janë punët’ … e unë i thashë ‘kështu e kështu’.

Moisi Habilaj: Atëherë…

Florian Habilaj: Më tha ‘mos u shqetëso, mos u mërzitni … është çështje orësh.

Moisi Habilaj: Ah, mirë, ti duhej ti thoje që ne nuk kemi faj, këtë duhej ti thoje.

Florian Habilaj: Por unë i thashë që ne … për asgjë. E ai më tha që ‘ata e kanë bërë qëllimisht që unë ti merrja në telefon’.

Moisi Habilaj: Edhe ne e kemi kuptuar. Ja pse nuk e shqetësuam (shefin).

Florian Habilaj: Edhe ne e kemi mësuar … dhe më tha…I mora në telefon dhe u thashë: ‘Nuk duhet të përfshiheni në lojëra, në çështje të fatit’

Moisi Dalipaj: I ka thirrur ai (e ka fjalën për një njeri të tretë)

Florian Dalipaj: I kishte thirrur ky (e ka fjalën për shefin e madh) … i kishte marrë në celular, më dëgjon?

Moisi Dalipaj: Alo, po më thuaj vlla.

Florian Dalipaj: I kishte marrë ai në celular dhe u kishte thënë që nuk duhej të ishin përzier dhe duhej që ti linin (e ka fjalën për para, kapitale të përbashkëta) për lojëra të fatit … u kishte thënë.

Moisi Dalipaj: Po…

Florian Dalipaj: Ai i ishte përgjigjur me justifikime, jo kështu e jo ashtu, “janë të tjera” (gjithmonë bëhet fjalë për para) … porsa u përket të tjerave, çfarë ke në plan për të bërë, bëje shpejt … i kishte thënë.

Moisi Dalipaj: Përsë kishte humbur kohë … po … dhe pastaj

Florian Dalipaj: Asgjë, ai tjetri kishte filluar që të dridhej dhe e kishte ulur zërin.

Moisi Dalipaj: … të qeshura …

Florian Dalipaj: Gjithsesi nuk duhet të shqetësohesh për gjë, më tha në fund shefi i madh … ik e mos mendo më asgjë.

Moisi Dalipaj: A e ka parasysh ai

Florian Dalipaj: E ka si jo … ia thashë, ia thashë të gjitha Moisi

Moisi Dalipaj: Atëherë, ok

Florian Dalipaj: I thashë … ne nuk goditemi … na kanë shqetësuar … na kanë shkatërruar biznesin, i thashë shefit të madh.

Moisi Dalipaj: Në rregull.

Florian Dalipaj: Më tha, ik e mos u shqetëso … ty të ka dërguar përshëndetje në mënyrë të veçantë.

46and2

416 faqe pergjime, aty do jete e sqarume edhe puna e 80 mije eurove qe kushtojti ajo fotografija e nuses se Bilalit nga New Jersey.

B-O-H-I-C-A

Ore kapobandë… e ka Moisi Habilaj apo Moisi Dalipaj se na bere lemsh. U bote te gjithe si Pjeri … :star_struck:

Pjer

bohica, po plaku nuk i ngatarro gjojnat si media dhe politikanet shqiptare, perkundrazi, plaku perpiqet ti rregulloj, sistemoj dhe qartesoj :grinning:

kapo

‘Filloi me Kroacinë, pastaj me Gruevskin, tani e ka radhën Shqipria !

Vala antikorrupsion mbërriti në Shkup: Prokuroria Speciale e Maqedonisë nxorri dje mandatin e arrestit për ish kryeministrin e Maqedonisë, Nikola Gruevski.

Me ndihmen e miqve tane perendimor ,me ne fund goditja penale e korrupsionit në rangjet e larta shumë shpejt fillon dhe në Tiranë.
Ky është kushti kryesor për anëtarësimin në Bashkimin Europian të vendeve të Ballkanit Perëndimor, dhe sidomos për Shqipërinë, prandaj do të përmbushet shumë shpejt.

BeluliXVI

i bejne lemsh mediat… kete ne fakt e quajne Moisi Habilaj. dje ne nje media lexova , njehere e shkruanin Moisi Habilaj… nje paragraf me poshte, Moisi Balilaj…:smiley: ndersa tani edhe Moisi Dalipaj…

e bukura eshte se Moisi Dalipi/ aj ekziston vertet. eshte nje gazetar sportiv ne Vlore… - ‘‘ketu ne stadiumin Flamurtari rezultati eshte ende i bardhe 0-0, njofton per ju Moisi Dalipi… linja ne studio te kolegu Shqari’’.:joy:

TironciLebetit

Kaposh mos u ekzalto kaq shume si Monika Kryemadhi. Partneret perendimtare i keni denocuar si te shitur tek Edvini prandaj merrni fatet e vendit ne dore.
Saje Qorri e ka honger prej muajsh e te gjithe Drejtoret e suksesshem policise te tij jane pushuar e zevendesuar. Nderkohe kto gomonet me kanabis kush pi con sot ne Italy apo neser? Do vazhdojne te tymosin canabis bio rinia italiane e sdo bjere ne krize mungese, per ate pune …po kujt i ra per hise tani qe Habilajt u dogjen???/

bradland

Koken hengershin , ky ishte i piketur qekur Amerikanet i thane Rames qe te mos e beje me minister , ky tani , Saje qorri , do futet mrena , nqs bashkepunon me Amerikanet duke nxjerre koken , Ramen dmth , ja hodhi sumatrices , ne te kunderten kalbet mrena.

TironciLebetit

Kur te thashe une qe do rrasen mrena politikanet shqiptare sme besoshe ti…plot Ministra tuaj gjithashtu …do kenoqen burgaxhinjte me VIPA nga Politika.
po ty ste paska hec te kishe kap ndonje gomone post-Habilaj.

gjembi

Fjalet e tua ne vesh te… Amerikaneve? Do jemi gjalle te jetojme ate dite te bekuar?

bradland

Jo vlla , nuk merrem me gomone, sdi ku te coj kata qe kam .

gjembi

Beje goma te trasha per makinen e kuqe.

TironciLebetit

Vallahi kur sdine ku te fusin koken keta qe kane 4 vjet cdo bohet me koken e ketyre te tjereve qe kane qene 8 vjet. po mos u merzitni se do kete vertet shume te denuar per te kenaqur te gjithe.

Kthupi

Si i ke keto parashikimet ti brado, gjithmone te dalin. Edhe me zgjedhjet dore me nje i kishe :smile:

Nuk ka per ta gjet gje as kete as Ramen, ja mbaje mend, mos degjo Ngjelen. Max te iki nga jeta politike. S’jemi nga ai lloj brumi ne qe te rrasim politikane brenda. Nje here qe e beme, u be martir tjetri.

bradland

Ata qe e kane marre kete pune ne dore qe me 5 Janar te vitit 2016 Sali Berishen e quajten Burre Shteti , dhe jo kot.
Ahh se desh harrova , ju ka pas Udheheqesi i zemres ditelindjen , edhe njeqind shoku Enver .
:rofl:

TironciLebetit

Sala e ka punen keq mer se ke mor vesh ti akoma, veq po e shpetoji Edvini pa amerikont nuk i kapin te gjithe por ata qe i kapin nuk i falin as kur jane burra shteti.
po po kishte ditelindjen Kumandari i Kapos, Salija dhe harrova me ta uru

BeluliXVI

Brado… qe Sajmja i kishte punet keq u duk nga shkarkimi i tij urgjent ne fund te mandatit , dhe lenia jashte qeverise se re ( dhe medemek ky na ishte si ministri me i mire i rilindjes )

une e kam thene ne nje koment para ca muajsh kur u shkarkua Sajmja nga minister i brendshem… ''e keni pare ambasadorin Lu te flas me per arrestimin e Balilit, aka Eskobari i Ballkanit ??! -Jo !

-kjo do te thote qe amerikanet, DEA, ne nje menyre a nje tjeter e ka ne thes Balilin ! -edhe per e perfituar si i penduar Balili ka folur… prandaj e pesoi direkt Saje qorri, ne fillim nga Balilajt… pastaj nga Habilajt…:smiley:
-plus qe ka edhe ate zullumin tjeter Sajmja, ate me aparatin e pergjimeve, deri ambasadoret perendimore. -po puna eshte se ke do marri Sajmja me vete, se nuk i bente te gjitha ne koken e vet keto pune, joo…:stuck_out_tongue:

kapo

Por ajo që bëri më shumë përshtypje ishte fakti se Basha tha që kryeministri i ka mbi tryezë dokumentat e partnerëve perendimorë që dëshmojnë për lidhjet e ish ministrit të brendëshem me drogën dhe prandaj duhet ta arrestoje Tahirin.
…mire po edhe Rama eshte ne dijeni per kete sepse “Ambasadori amerikan takon kryetarin e opozitës, i kërkon mbështetje për këtë operacion, kryetari i opozitës vjen këtu dhe siç e ka zakon, me fjalët e të huajve bën atë që e ka mësuar të bëjë lideri legjendar (Sali Berisha), që i përdor takimet me të huajt siç i do qejfi dhe bën atë paralajmërimin e famshëm: prit prit se javën tjetër do ta dëgjoni”, tha Rama.
Ambasadori Donald Lu pak ditë më parë foli shumë ashpër për mosvperim ndaj krimit të organizuar. “20 familje kriminale, katër klane kriminale! E thotë Departamenti i Shtetit. Ta ka thënë përpara dhe nëse kam një vërejtje për ambasadorin Lu është se e hapi gojën pas zgjedhjeve. Por, më mirë vonë se kurrë”, vijoi më tej Basha.

Fikret

Nuk ja vle me u marre me keto qelpsina.
Jane te peshtire, shume te peshtire,
vari lesht

bulkthi

Tahiri vetem ka paguar policet me ato para, me parimin se kush nuk korruptohet nga krimielet, shperblehet nga Tahiiri

46and2

Plasen prape ujerat e zeza… yfffffffffffff e qelben dynjone.

zeqo
kapo

Problemi nuk është vetem Saimir Tahiri

A mundet një ministër i vetëm ta kanabizojë të gjithë vendin, ndërkohë që kryeministri e mbron pafundësisht? A mundet një ministër i vetëm të zhvillojë trafik ndërkombëtar droge, pa dijeninë e kryeministrit, këtu pa lënë mënjëanë institucionet ligjzbatuese të cilat raportojnë direkt tek kryeministri?
Kjo puna e pareve te droges nuk mund të lahet vetem me arrestimin e Saimir Tahirit.
Nëse Habilaj është përgjuar të thotë se “30.000 € duhet t’ia çoj Saimirit”, Anti Mafja Italiane duhen te zbardhi edhe bisedat Tahiri-Habilaj për të msuar sa është shuma që Tahiri duhet t’i çonte Edi Ramës. Pra Tahiri duhet marrë në mbrojtje nga prokuroria ku t’i jepen garanci e të tregojë sa para merrte Edi Rama nga droga. Nuk mund të shplahet kjo poshtërsi vetëm me flijimin e Tahirit.
Lulzim Basha sot kërkoi arrestimin e Saimir Tahirit, në fakt PD nga sot duhej të kishte paralajmëruar protestën e saj përpara kryeministrisë, duhej të kërkontë dorëheqjen e Edi Ramës .

gjembi

Ky eshte ndonje intelektual i cquar lexhendar xhigant antar akademie? Apo hajde t’i prishim temat sipas qefit. Dhe pastaj merzitemi me @ars er nivelin e komentuesve.

espana

Problemi nuk eshte vetem Saimir Tahiri. Hera e pare qe thua dicka te drejte.
Problemi eshte gjitha klasa politike, gjygjtare e prokurore.
Te gjithe jane pergjegjes duke filluar nga Berisha qe doli hapur e tha qe e lash vet drogen ne Lazarat.Basha qe vodhi si desh ne Durres-Kukes. Rama qe e la sheshit hashashit dhe Meta qe vodhi 700 mije ne nje dore. Fajtor eshte dhe Llalla qe fle gjum dhe merr lek per cdo levizje prokurori. Fatjor jane dhe gjygjtaret qe vetem i nxjerrin drogaxhinjte nga burgu.

kapo
zeqo

Per temen e ka dhe ai, a po flitet per Tahirin!?

46and2

koment pa lidhje me temen, thjesht koment komentuesit…

i bera report

46and2

interesante si prurje

46and2

vetem nji gabim kam bo tha… me ate makinen, se per cdo gje tjeter jena tregu te kujdeshem

me te ardhe keq

Fikret

Lavatriçja, Lavatriçja qi i hongert me gjith rroba

gjembi

Me leje, a ekziston mundesia qe te kete dhe ndonje Saimir tjeter (jo aq i mire) ne Shqiperi? Apo meqe jane djem tezesh automatikisht e ka per Me Te Mirin?

zeqo

Pyetje me vend.

maksmeto

Normalisht kryeministri s’di gje… si tha Nexhi: “Une dhe Enveri s’dinim gje”.

Kthupi

Keshtu jane keto pune. Ai qe kapet me video thote eshte e montuar, tjetri qe i punonte kunati ne fabrike demontimi e la kockat aty, tha qe s’e dinte qe ishte aty, ketij tjetrit qe ministri i qeverise punonte 24 ore ne dite dhe merrej me eksporte thote qe s’e dinte. Vetem populli ka faj, askush tjeter.

Vlonjat

Nuk e kane fajin njerezit joooo, fajin e ka sistemi!
Pse donin ata te rrezikonin jeten me skaf per te trafikuar droge? Po se mos u gjeti pune shteti si magaziniere apo fatorino dhe ata nuk pranuan!
Prandaj thom qe e ka fajin sistemi.

Ps. Si nuk na ecen ne shqipove me keto sistemet mer vlla! Na moren ne qafe na moren.

Alba2265

nese Nuk eshte droga ,me cfare aktiviteti Te ligjshem mund Te beje prokopi mileti atje.

varik

Kjo pra djem ishte rilindja. Kot nuk fliste edi per tepsi e per faktin qe nuk donte ta ndante me njeri

zeqo

Nuk behet fjale per miletin moj xhan po per kupolen, mileti per njezet gram qe mund ta kete ta pije per qejf ha burgun.

Alba2265

Kupola nuk merr shatin Te veje e Te punoje ne are por mileti qe e rrit selit transpoton hashashin qe me ç degjoj eshte bere industry kombetare .

zeqo

Mbase ke te drejte, jam per ate qe secilit ti jepet haka e punes, nuk e di se si funksionon kjo industry, me mire ta legalizojne.

Liqeni

Nuk ngjit, nuk ngjit… Keq puna, vende pa opozite. Populli jetim.

Opozite qe vjen verdalle si pordha neper breke nga nje studio televizive ne tjetren, nga nje faqe portali ne tjetren.

Duket hapur qe Rama ka qene ne dijeni te kesaj qe para qeshorit dhe shfrytezoi mjeshterisht cadren e opozites dhe marreveshjen per te hequr nje siklet me nje levizje te zgjuar politike. E ka shume te lehte Rama me keta, shume te lehte.

Tani te merren me Sajmirin deputet. Nuk e hane presion dhe shantazhin keta specialistet e rilindjes i kane dhene provat. Keta edhe kur bejne nje hap pas sigurohen qe ta kane futur 5 hapa brenda.

ACDC

Nuk ka te beje me opoziten ky muhabet o Liqen pa uje,por me Prokurorine italiane.
Ramiut po i vjen koka verdalle se cdo njeri qe ka marre i ka dale mafioz apo trafikant.
Nejse per nje gje ke te drejte: qe Ramuti luan me shqiptaret e mbetur atje si I do qefi,pjeserisht se shumica derrmuese e atyre qe kane mbetur atje jane enveriste.

InkuizitoriMoth

po po ACDC, kshu eshte si thu ti, jane enveriste ata brenda, sepse ti je jashte. Por po te kthehesh ti ne ardhe, do jete e kunderta, enveriste do te jene ata qe jane jashte shtetit. Ti je pika e referimit enverist.

vlora

Cfare hartimi kishte bere Elisa mor aman, na mbushi syte

TironciLebetit

Po cdo ngjisi mo a e pe? Fronti opozitar Mafiozo-Komunist, Basha, Kryemadhi, Mediu, Ndoka, Duka i krimit dhe Koqo Kokedhima. Komunistet e Mafiozet opozitare do ringjallin popullin thane…
Nderkohe kta Habilajt, edhe Ylli Baken kengetarin e kishin zene ne goje…tamam Leber, hapu bythesh e bjeri gjoksit grope… Edhe Bilbilat nuk kendojne keshtu falas ne kete dynja…

korriku

Hetuesit italianë bëjnë një përmbledhje të kësaj bisede.
“Të dy flasin për një person me pushtet me emrin “Saimir Tahiri” (deputet i Shqipërisë) njeri i politikës. Moisiu thotë: Çfarë ka më shumë se ne ai? Por Sabi (Sabaudini) i përgjigjet duke i thënë që Saimiri ka vetëm emrin (në kuptimin e famës, pozitës), por nuk beson që ka më shumë para se ata. Moisiu bën llogaritë sipas të cilave Saimiri në një muaj ka bërë minimumi 5 milionë euro. Sabi i thotë që të gjitha ato para ai i harxhon në fushatën elektorale. Por Moisiu i thotë që atij nuk i mjaftojnë as 20 milionë në një fushatë elektorale”, thonë hetuesit italianë.

varik

Sa vota blihen me 20 milione?

TironciLebetit

Sa pasuri duhet tu konfiskohet Habilajve ne Vlore? Vemprimtarine ne Italy e kan filluar ne 1998 pra 19-20 vjet aktivitet…5 milion evro ne muaj synimi…i bije tek 1 milarde e 200 mije evro…si xhiro

aleko

rilinde prape ti o tyryfyl?

Liqeni

Po jane primitive e para dhe e dyta nuk kane vizion, cilesi apo larg qofte te marrin pergjegjsi.

E zeme per nje moment qe Habilajt e kane takuar sic pretendojne Saimirin ne Tirane, e kane paguar, kane folur ne telefon me te disa here apo i paskan blere byzylyk mamase se Saimirit… E zeme se te gjitha jane te verteta dhe Saje Qorri qenka koka e krimit e mafies. Me kete ceshtje po merret drejtesia Italiane nuk ka lidhje policia apo drejtesia shqiptare. Ku qendron problemi ketu? Apo Rama blen dhe drejtesine Italiane?

Keta sot e kuptuan qe e kane ngrene sa krahu sa menduan se shantazhuan Ramen me ate “gjysem qeverie” te famshem. Shkuan si koqe dhe rane dakord te hiqnin ministrin e brendshem para zgjedhjeve dhe e moren vet. Ben raportin e zgjedhjeve vete dhe e vulosen. Sot qe ju doli ky muhabet po i bihen kokes me grushta qe nuk lane Sajmirin minister dhe ju ka ngel Sajmiri deputet i thjeshte… Jane kok e kembe imbecil! Edhe sot qe mendojne se mund te fitojne ndonje pik, perseri do tu behet bumberang.

Sajmiri do dale para gjyqit se i eshte permend emri. Te shohim sa do ndiqet shembulli.

Liqeni

ACDC vota e emigranteve po behet… mos ki merak se do ti shohesh “enveristet” e vertet… 200 mij vota plus i vijne Rames dhe PS vetem nga Eladha… E oo file sa te thella jane keto gjera…

TironciLebetit

Ore po hapen dyert e burgut per te gjithe…sa me larte te jesh aq me pak vite burg ben…kjo eshte lufta sot. Kta ish ministrat e Sales qe nuk jane me deputet e kane me keq se te gjithe…po doli Koqo Kokedhima more ne skene qe ka vjedhur 20 e kusur vjet e ka ndertuar ku i ka dashur trapi…si opozite.

Nga krahu tjeter cer jan kta Habilajt mer, kta jane Mafioze? Kta jane kokrrat e idioteve, pordhace si bylbyla gjyzare…ja u kan fut Sicilianet e i kan dorezuar per te arritur pak qetesi nga policia e me siguri sdo ikene paguar as parate e ca ngarkesave.
Po si slan njeri pa permendur Loqet mer, mire qe skan permend ene nonji nga peshku kur e takuar ne stadium a hale…

gjembi

Ku eshte hartimi?

gjembi

Hajde koment hajde. As ushtaret ne llogoret e LIB nuk kane luftuar kaq fort. Ku eshte alba me zamete me komentin per pompino?

P.S. disa thone qe po vjen pak _squeaky bum tim_e per Me Te Mirin.

Br3dharaku

si thosh dikur rahmetliu: te jeni te sigurt qe pas kesaj sprove, Partia do dale me e forte.
Me kta gojecorape tallagjare qe ka dhe ktu ne blog, partia as ka per ta rrujt najher

maksmeto

Po mire o Liqen, cfare duhet te bejne me keta, qe ju te mos i mbeshtesni me? Eshte pyetje retorike, ske nevoje te pergjigjesh.

TironciLebetit

Shume e thjeshte o Maksi, duhet te braktisni horrat tuaj qe kta te braktisin horrat e tyre. Ti vete voton per Moniken, DUken e Mehdiun???
Nderkohe 30 Emra si te Tahiri…i jane dorezuar nga Prokuroria Italiane prokurorise Shqiptare, mes tyre shume shefa policie…

maksmeto

Tironco, ndryshimi i madh eshte qe une nuk do votoja me per Berishen, nese nje nga miliona shpifjet tuaja rezultonte e vertete, kurse ju, dhe pasi akuzat e opozites per bemat tuaja jane vertetuar katerciperisht, prape si hidhni poshte, beniaminet tuaj. Duhet te jete ceshtje intetesash se ska mundesi.

TironciLebetit

Mua sme lidh gje me Edvinin, por me lidh me Shqiptaret qe nuk duan me ne pushtet Salih Qenefin, Duka i Krimit, Likja i Floririt, Mehdiu i Gerdecit etj…kur ta kuptosh ti kete atehere do e kuptosh qe kush nuk voton per ty nuk eshte Enverist por thjesht urren forcen tende politike per cfare ka bere.

Ja do e shofim ne te ardhmen cdo te ndodhe e si do reagojne Shqiptaret ne Shqiperi pa antikomunistet e shfrenuar ne internet nga emigracioni dihet si do reagojne. Cpune ka Sajmiri me Enverizmin i her? Une dyshoj qe urrejtja per Berishizmin ne ate vend nuk fashitet sic nuk fashitet urrejtja per Enverizmin.

gjembi

Prandaj dhe Joleza s’e kuptonte pse ne darke ishte me Klosin e ne mengjes u zgjua te pallati i Tahirit. Joleza s’paska mesuar ende per GHB.

aleko

hahahah kjo vetem me llap di. Njesoj si shushkat me shumice te PD-se.

Fikret

Mir mir po niz njoni radaret se memzi po orientohen shoket ktu :smile:

gjembi

Ti nga e di per aftesite e saj te llapes?!

Kthupi

Radaret jane te fikur se ashtu eshte nje muhabet. Ja prit edhe 2 dite qe te behen 3 se aq mban.

Fikret

Njashu moo po e çojm jeten nga tre dit e nga tre dit :), si hallka zinxhiri, hik sajmiri vje fatmiri :smile:

TironciLebetit

Radaret do rrijne ndezuar per ca kohe tani…Ne nentor zdryp FBI ne Tirane…tek zyrat e reja.

Kjo dosja e Tahirit aty ka qene, edhe kur Tahiri takoji Obamen…e prandaj ankohet LSI…pse nuk u hap para zgjedhjeve… por nuk ju dorezua Llalles shume perpara se te vinte FBI, se ashtu eshte nje ceshtje…

Fikret

Ooo i Lebetit.
Me peshkarexhë mer hej, me peshkarexhë :smile:
Po kto e shkatrrurn mallin e shkete, e dhin doren fare saqi dhe italia i tha basta :smile:
Si duket maroi ai i miri qi u çojte i fresket me kaçatorra :smile:

Edhe habitesh ti si i blejn bankat socjalistat me nji vit pune, habitesh si tremije euro i ze mjesi 200 miljon. Nji vend qi ska as morra gdhihet me kamorra.
Ça te thush o vlla ça te thush :frowning:
Futi nji gote nga ai eliksiri i rilindjes se perjetshme ate thuj. Se na duhen forca te reja mbasi e humbem fillin e numrimit te diteve prokurories pas çeshtjes se atij ministrit te shendetsies, taksirati me numru edhe kto te ktij rreshterit.
Kupton? Mjalte nga me i miri dhe petulla me miellin e Edit aree :smile: :smile:

TironciLebetit

Si te thush ti Fiqo, po ky Saja ska nda gjo me mu e as ndonje Minister…jo per gjo Fiqo por mos kerko besnikeri prej meje si ajo qe ju ngjall Kumandari juve.

Po bo mu qe ja kan fut Sicilianet sa krahu…e ja kan dorezu autoriteteve te tyre. Une them qe i kan pa si Leber sumshkrepse e kan thon qe sbojne per ket pune, ti thu qe i kan cuar mall te keq…ndoshta Fiqo mund te kesh ti te drejte

Liqeni

Mund te mos bejne asgje, por ce do qe bejne shume duke filluar qe nga policia ( instuticioni me i besuar ne popull), arsimin e larte, reformat ne energji qe keta qe pellasin e lane ne gremine, turizmin qe ne Vlore ende sot qe flasim po vijne turista te huaj qe nuk ka bere kurre vaki me pare, mesuesit qe rroga do ju shkoj 700 mij lek ne muaj, 3 stadiume futbolli te rinj qe dhiaret desh na derguan te luajm jashte shqiperise, transformimi i gjithe qendrave te qyteteve shqiptare qe vinte era shurre e bajga por mbi te gjitha nuk vriten me njerezit ne mes te bulevardit e nuk hidhet ne ere nje fshat i tere… Mos te flasim per politiken e jashtme ku i trodhi serbet ne mes te beogradit ndersa dhiaret as nuk e ngrinin dot kurrizin e jo te hapnin gojen… Te filloj te shkruaj te gjitha tani do rrime ketu gjithe diten… Futu shqelmin Edi Rama ne fyt , mos ki pik meshire kete do populli. Kam patur rezervat e mia por po e tregon veten dhe po bind edhe skeptiket me te medhenj. Shqiperia po kthehet ne vende normal, ka ende ca pune me mentalitetin qarraman qe na la peshqeq 27 vjet shkerdhatosia por do pak kohe kjo gje… te pakten edhe 3 mandate.

Fikret

Po kjo eshte e drejte, qy nga policija e filloi me çpo thuhet

TironciLebetit

Shifi i cik Datat Fiqo…Edvini bo mire qe fillon me gjykatat…

zeqo

Ja per kete lloj malli qe pi ky Liqeni e kishe llafin ti Fiqo, e kane prish doren qe kur futen ate faren vietnameze.

Br3dharaku

e mos ja qr muhabetit!
Kur kshu?

gjembi

Ndoshta kur po shkonin Vlonjatet ne Tirane per te vrare Saliun?

Br3dharaku

jo “per te vrare” po “kur e vrane”. Dhe me nji snajper te fundit fare.
Se u vra nja 3 here, mesa di une edhe pse vishte nga 2 antiplumba bashke

gjembi

Ai mbante 2 antiplumba ngaqe ishte squeaky bum time.

Liqeni

O zeqo se harrova ta shtoj se te kam dhe patriot a te q… udhet… Stadium te ri edhe Vlora brenda kompleksit te ri sportive qe nga ish pishinat e deri tek pallati i sportit… Do vish zeqo me avion ne vlore heren tjeter dhe do rrish si mut degjo mua. Dhiaret nje rruge nuk na ben 8 vjet por na lane peshqeq pallatet mbi det. Po me dëtin ca patën motrat? :stuck_out_tongue:

Liqeni

qe kur ndaloi njerezit ta mbyllnin historine e 21 Janarit me daten 23. Por, paskam qene gabim. As nuk ma merrte mendja kurre qe do bente vetingun dhe reformen ne drejtesi. Ky paska patur planin qe nga 1991. Verte nuk kemi pare gje akoma.

Liqeni

Ja, e shikon qe behesh i trashe vet me keto qe sjell. Edhe pastaj nxehesh.

gjembi

Faleminderit o zoti yne Jehova qe s’e paska paguar Habilaj! Faleminderit qe e paska paguar nje tjeter “biznesmen i fuqishem”! Sic thote dhe Sir Alex Ferguson… jo jo ate, po kete tjetren: Crisis averted!

Br3dharaku

po jo mo se blogu ka rekorde kur ti e mirkuptove edhe kur e beri vella prape shokun Meta diten e rrenave. Biles kur vellazeria peshkrore ta ka vene ne dukje, je kullandrisur me ato frazat me “motra”, shoqeruar me kokeverdhe buzagaz.
Je matufjepsur ca po jo me keq se cke qene

zeqo

Ky shoku juaj ja paska heq vizen, lamtumire po i thote.:grinning:

Br3dharaku

me ty s’mbaj mend te jem nxehur. Gallate po, ate e kam bere

Liqeni

po nuk e kupton fjalen “dëtin” dhe motrat ti prandaj… vetem zeqo qe eshte nga vlora e di… :smiley:

46and2

me turp o zeqo se te vetmit qe bejne burg ne ate vend jane socialistet e shkrete sa here qe e lejne pushtetin.

TironciLebetit

Mo u zini o te Uruar…do kete burg per te gjithe…

Liqeni

shoku? po ca te besh shoket te lene ne balte… sa shok ka si puna e ketij, ja sill nje foto me Gjinushin. :smiley:

Jua mati mire koken Rama dhe ju dha kapelen qe meritonin. I kane ngel dhe ca po prit se nuk ke pare gje akoma.

gjembi

Burg ka vetem per ata qe s’paguajne faturen e dritave o i Lebetit. Dhe per ata qe shesin nje tufe qepe ne trotuar. Ah po, dhe per aktivistet qe protestuan per te mbrojtur Liqenin e Tiranes (se pa lebetitur).

Asnje gjemb ne kembe s’do t’i hyje, edhe po te jete e vertete se ka gisht.

46and2

kjo ceshtje do zgjasi deri sa te nxjerrin nga burgu ato Gjutajt se nuk ma do mendja qe te jene aq shpirtkazem sa ta fusin edhe kete edhe Gjuten ne nje qeli

Liqeni

o thumb, burgu te ben njeri… jane bere shqiptaret te paret ne evrope per pagesat e energjise. Se shpejti edhe me taksat. Te gjithe paguajne koker me koker me fature ne dore nuk shqiten nga kafeneja dhe restoranti po nuk ju dhe faturen…

Br3dharaku

Duke iu referuar bisedave të përgjuara, gazetari italian thotë se Habilaj ka përmendur edhe faktin se policia shqiptare është e implikuar në trafikun e drogës. Ai shton se trafikantët shqiptarë nuk takoheshin me krerë të organizatave kriminale në Itali, por takoheshin vetëm më grosistët, pra me ndërmjetësit.
Hetimi zgjat prej vitesh. Pasi janë sekuestruar sasi të konsiderueshme droge në Katania, janë bërë edhe arrestimet ditën e djeshme. Duke parë dosjen, vihet re se nuk patur asnjë lloj bashkëpunimi mes autoriteteve italiane dhe atyre shqiptare

po si nuk bashkpunon pepinua me cunat e Sajmes, mo? jane te lidh me mafian kta, prandaj nuk bashkpunojne. Une nuk shof arsye tjeter. (e kam llafin per italianet, ata jane te lidh me mafian, kuptohet)

TironciLebetit

Kush thyen ligjin burg gjembi, si plaka qe shet qelbsilliqe ne trotuar ashtu ene katnari qe vjedh ullinj e ashtu ene bankieri qe vjedh thesarin e shtetit. Jezun e varem bashke me hajdut

Liqeni

Saje qorri u thirr ne prokurori per pergjimet qe beri me italianet apo harrove? Fluturimet mbi shqiperi i ben guardia e italianeve per drogen… Patrullimet mbi det i bejne perseri ata. Gazetari italian i fevziut thuaj me mire.

Br3dharaku

po c’lidhje ka, mo pellumb i rilindjes? italiani nuk ka autoritet te arrestoje e te hetoje ne Shqiperine e rilindur nga hashashi.
E mgjte, nuk kane nxituar te flasin me cunat e Sajmes sepse e dinin fare mire qe ne momentin qe do e benin, cdo gje do dilte sheshit. E kupton, mo apo te ta ndaj ne rrokje?

46and2

vetem po qe saje qorri i lidh me mafien atehere ka shprese te dali me te vertete i palagur nga kjo mesele, por ne ate rast viktima do ishte rama si me i dobet… :))

eh cvete o cvete

gjembi

Hetimi zgjat prej vitesh. Pasi janë sekuestruar sasi të konsiderueshme droge në Katania, janë bërë edhe arrestimet ditën e djeshme. Duke parë dosjen, vihet re se nuk patur asnjë lloj bashkëpunimi mes autoriteteve italiane dhe atyre shqiptare

Nuk i besoj autoriteteve italjane! Me shume i besoj ketij ketu poshte.

gjembi

Po pra, po plaka ne trotuar dhe katnari ne ullishte e thyen me shume se bankjeri apo presidenti, apo ministri.

46and2

200 meleone euro ka bo rama thoshin nderkombetaret atehere, po ne fakt me keto qe po dalin spo meret më vesh a ka punu rama per tahirin apo tahiri per ramen

Liqeni

po ka lidhje se citove italianin e fevziut qe nuk ka bashkepunim me plicine… sa per urdher arrestimesh dhe hetime i ben prokuroria or mik tjer gje, policia zbaton urdherin. E kuptove perse i ka ardh veza te bytha prokurorit Llala dhe nuk takon Saje qorrin?

TironciLebetit

Ambassador Lu nuk takon as Llallen se spo ja mban me firmos urdher arrestet. Do kete lufte se paqes me krimin do I skadojne ca garanci. Te shohim kur tu bllokohen leket

46and2

Hajt se per mire ka per te dal, duhesh dikush me i ly a pikturu edhe burgjet…

Fikret

A ka naj pionier tma sqaroj pak se ky Rama nuk dinte gja per ket Tahirin qi shperndante ashu naten me motorr sportiv :smile:
Jam gjith sy e veshe gjith merak e shprese.

Kthupi

Filloi reforma. :smile:

Juristi i OSHE depozitoi padi per Ilir Meten, Saliun, Kastriot Ismailajn dhe ca te tjere se i kane vjedhur shtetit 40 milione euro.

maksmeto

Po cfare pushteti ka Berisha, mor aman, mund te ma thuash pak?! Apo dhe tani, kur Edvini filloi mandatin e dyte, vleshmeria e gogolit Berisha me pushtet, ngelet aktuale!!!
Ai tjetri thote, qe Policia eshte bere e dashur dhe e besueshme ne popull, ne nje kohe kur ministri i brendshem dorovitet 5 mil. € ne muaj nga trafikantet. Cudi me ate vend.

Kthupi

Ne fakt kjo do ishte dhe rruge e duhur, madje Tahiri vete duhet te jepte doreheqje per t’i hapur rruge procesit te hetimit dhe te largoje vemendjen nga PS. Por e di qe po dha doreheqjen s’e qas me njeri ne PS, edhe sikur te jete pa faj. I ka politika keto, sot je, neser te futin gishtin.

46and2

all hands on deck… per te bo 20 miljonshin

image

edhe rama per i fare kohe fillojti tu leviz lart e poshte me ato pikturat me korniza te trasha…

BeluliXVI

meqe ra fjala, Edua edhe si artist kopjac i madh eshte… isha kete fundjave ne Rome dhe te nje restorant ne nje rruge me terhoqi vemendjen kjo foto e aktorit te famshem komik Alberto Sordi… (eshte pak e paqarte foto sepse e bera nga makina)… identike si kjo foto artistike e Rames , qe une mendoja se ishte ideja e vet…:smiley:

Fikret

Po ça thu o 46/2-o. E ma men kur hypte maj tarraces se kryeministrise per te observu protesten me dylbi gjasme?
Hiç me, anej larg i kishte syte, tutje e hidhte veshtrimin, ndiqte peshkarexhen mbi adriatik :smile:

Fikret

Pu pu pu, Mafja fikte rradaret e Rrepublikes.

Br3dharaku

radaret harxhojne energji elektrike, fiqo. Ai thjesht kursente

46and2

o fiqo…po dy duar o vetem ka shteti

ca te beje perpara a te rregulloje serverin e tatimeve apo te meret me radaret…

Br3dharaku

Un Americano a Roma
batuta e famshme: maccarone, m’hai provocato e io ti distruggo adesso, Io me te magno!

gjembi

Si u be me ate mushkonjen e Divjakes se s’kemi degjuar me gje.

Liqeni

O Fiqo mavria, tani qe u be bashke opozita si do vete puna e Balilit dhe cerdhes se LSI? O fiqooo po e di nje popull i tere o mavri nuk presin tu thote Fevziu ne televizor. Habilajt blene votat ne Vlore ? Po as zeqo nuk e ha kete…

46and2

iku ai muhabet, hyri te tekstet shkollore, ska per tu mbajt mo mend Muji dhe Halili,

do kujtohet vetem vepra e Sajes se verber, Moisi dhe Balili…

46and2

diabolike komplet…

mbasi ia vune dosjen ne zyre Rames, ky shkojti dhe e emeroi Tahirin drejtor te bashkqeverisjes me popullin.

edhe tashti i del emri popullit lart e poshte…

Fikret

Epo tja heqesh tullat tjetrit nji nga nji pa ja heq llaçin, e papame, papapa :smile:

46and2

Zeqo,

sa bukur i paketoka Fatmiri keto…

Liqeni

Fiqo dije dhe kete qe Balilin e ben kale beteje Luli me Saliun, sot rrine si mut se ashtu i ka punet motra Mona.

Per hundet nuk merr njeri Luli me Saliun ate e pame 74 mandate… Thuaj qe e gelltiten Balilin me gjithe lecka po dale si del ky muhabeti i ketyre kushove te Saje Qorrit se Luli ka bere ndere ne Vlore kur ishte minister rendi.

espana

Une mileti neper llogore e kush e kush ti hedh sa me shume balte pales tjeter. Harrojne qe jane te gjithe te mbuluar me mute nga koka deri ne kembe. Sdi nga tja nis i shkreti njeri nga Monika qe kerkon drejtesi kurr burri vet me nje dore zhvati 700 mije euro, apo nga Lulushi qe dhe sot e kesaj dite ka 19 akuza dhe ende nuk shkon ne gjykate. Nga Sali qe e vuri produktin Made in Lazarat ne vitrinat e europes apo nga Ed Drama qe sditi te bej shtet. E pra njerez sme vjen keq per asnje e ne burg ikshin te gjithe. Tju sherbej si mesim ketyre qe do vijne pas. Rrofshish shtetet miq qe po bejne dicka per kete popull se per keta politikanet tane vetem ne mjerim do ishim.

Fikret

O Liqeno.
Po te pys ty, se te besoj si ket komshiun tim socjalist qi per ironi te fatit i ishte prish lavatriçja dje :frowning: :slight_smile:
a dinte gjo punedhenesi i vet, S1KQ-ja a Kryeministri a, veja si te dush, nket muhabet, apo jo?

Drejt e drejt, ti si mendon?

Fikret

Jo drejtor, por Koordinator (cordinatore):

Rama: “Do fillojmë menjëherë punën në terren duke emëruar një kordinator kombëtar për bashkëqeverisjen që do jetë Saimir Tahiri, që do të thotë që platforma dixhitale e bashkëqeverisjes nuk do jetë website i rradhës, por mekanizëm i gjallë njerëzish që do e përdorin për të realizuar implementimin e tre pikave kyçe, njerëzit duan pastrim të gjithë mekanizmit te shtetit nga grabitqarët, duan shërbim për cdo nevojë dhe mbi çdo te drejtë që jua jep kushtetuta, ndëshkim të atyre që behën pengesë. Këto tre gjëra mund ti realizojmë përmes bashkqëverisjes, përfshirjes së tyre në qeveri realisht”. “Opinion”

TironciLebetit

Te largohet Rama thote Lulthimi…prit mer Lyl i her se amerikont i kan vu ca detyra shtepie para se ta largojne.
E mer Saje Qorri, e varrose klasen politike, po vrapojn e minjte e LSI e Shqupit e do hapin prap Cader…Cadeer mer Cader…per gjoja me u distancu nga Krimi…Ymer mer Ymer:joy::joy::joy::joy:

Fikret

Je ne siklet vlla, se si do pikturoje Ky me te majten se doren e djathte ja kputi Lulthimithi dhe salimthi :smile:

TironciLebetit

Fiqo coji llaf Lylit te mos futet ne cader se disidentet, ata qe ju vodhi partine do i pushtojn Shqupin nga krahu tjeter :joy:
Po ke te drejte jane ne siklet te gjithe … do mcifen nCader per ti thone FBI jena me ju. Po jane dosjet per te gjithe Cuna, Shqiptaret kane zakon te mire qe e spiunojne njoni tjetrin…ja kap Habilajt.
Monika po ja heq Petllen Likes… te thashe te mos i besoje Palloshit se do na i fuste te gjitheve…ka plas sherri bashkeshortor pse se hoqi Saje Qorrin qe kur i tha Likja para 2 vjetesh…

TironciLebetit

Brado kusuri jot te lesh leket benzine e cigare tu vizitu te njofmit burgjeve. Mos i braktis ne keto dite te keqija se ti njifesh per zemer te mire.

Fikret

Po mir Tironco…
Ti si thu, a ka dit gjo edvin kristaq rama apo jo?
Me tutje, a e ka ngjy(ros) gishtin a jo?

46and2

e bone gabimin qe kur dorezun shullazin, tashti shkojne te gjithe si domino

bradland

Per Ramen dhe Tahirin nuk jap asnje kokerr leku , aty te ngordhin ne burg , qameti qe mund te bej , ti dergoj dash pezen per nje treshe.

TironciLebetit

Une them qe Likja e ka paralajmeru i pari, para 2 vjetesh, qe Saje Qorri po i prishte biznese me Balilra. Kush e ka ly gjishtin me ket biznesi e kush po e ly sot me ket qe po kapet ne burg perfundofte.

Fiqo prandaj e kam perkrah vetingun qe diten e pare sepse sic e kum thone do krijoje REPUBLIKEN E RE, REPUBLIKE PROKURORESH…por ju me tallshit atehere. Une skom shit gjo Fiqo, po ata te tute a kan shit gjo para Sajes???

TironciLebetit

Ose Zenin…ene ai Bo…prap kusuri jot te lesh leket per benzine…apo nuk e keni te shtrenjte aqe

bradland

Pse me sa ka shku benzina ktu .

Liqeni

Per kete punen qe i eshte permend emri qe thua o Fiqo? Po ta pret mendja qe po qe ne kohen e cadres ta thashe me larte… Pse vertet mendoi Luli qe shantazhoi Ramen me heqjen e Tahirit? O Fiqo po qeveria eshte 6 muaj para Fevziut o Fiqo, tani beji llogarite vet…

Nejse, se Luli sapo tha qe antimafia italone ka prova per saje qorrin… e shikon sa i trashe qe eshte? Edhe pastaj vrisni mendjen pse tall bythen Rama ne parlament… Po eshte i trashe o byrazer, shume fare.

TironciLebetit

Nejse Brad e kuptoj zellin tuaj qe doni me e mbyll me Sajen dhe Ramen por jane gjonat i cik ma te komplikume, fatkeqesisht

Fikret

Sdi ça te them mo. :frowning:
Harrova ku dojsha me dalë…

Ose ju paskerkerki dale para meje ne ate perfundim :smile:

Fikret

Aaa po.
Desha me thene qe ndryshe nga ju, une per vete iher nuk e besoj ta ket dit. Fare, po fare ama.
Thjesht eshte nji perpjekje e agjenturave te huaja, greke dhe… per ta destabilizuerë vendin

TironciLebetit

Tani Fiqo, Italiont derguan ne Prokurori 30 emra me Ministra e shefa policie por skan denoncu asnji shef polizie Italion… bashkepunimi kriminal eshte ene mes polizive Fiqo nderkohe qe Saja do e mbaje vetem shkopin nga krahu mootit

46and2

po ca thu o fiqo ato e shiten vendin te Nato, keto jo vetem ja dogjen flamurin Natos por ja prishen edhe radaret fare…

Danieli001

Nuk behet vendi me hijena qe sa marrin pushtetin fitojne “llotarine”… Kjo vlen per te dyja apo dyzeta krahet e politiqeneve…
Vetem Junta ushtarake ben pune aty qe me nje marreveshje te fshehte me fuqite perendimore per 10-15 vjet te harrin apo qethin keta kodosha qe po ju pije gjakun njerezve… pastaj zgjedhje demokratike…

Alba2265

Oksidenti I thote fellatio :blush:

gjembi

Nuk ka rendesi emri, rendesi ka qe ja bejne mire partise dhe kryetareve respektive.

Fikret

Jo vetem drogen, por edhe lojrat e fatit i paska vu nen hyqem thote pergjimi. Hajde, hajde…

Po kshu eshte kur ket ket ali pashen pahsha: trupi ne kolltuk, koka ne fejsbuk. :smile:

Alba2265

Si kendonte kapua i haremit gay te PS:
Tahiri shoke Tahiri
Nga ministrat me I miri :blush:

Fikret

Hika iher se mfilloi Bajerni i Modh sa i Modh qi je ti.

Vlonjat

Prandaj e kerkonte me ngulm Rama hyrjen ne BE!!! Dmth keta me dogana, me radare dhe karabiniere mas mythe e cojne drogin rehat rehat ne itali me varka me rrema! Pale te hiqen fare keto pengesat, formalitetet, shkeljet e syrit, kafshimi i buzes, prekja e veshit e tundja e kokes…kane per te shtru tubacion per transport tym hashashi deri m’itali. Bole bile bile bole kane me i instalu tubacionet neper shpija direkt si tubat e gazit. Te q…sha Tapin a topin si e ka ay tubi i math.

Kthupi

Sikteris Evropen
Si denbabaden
Shqiperi moj kucke
C’na bere verem

do thosh Alba ne emer te popullit

46and2

po ca thu, e boni direkt ushtari i mirë Myler

machitewa

Nga fb:
“Po italianet pse nderhyjne ne punet tona? Ne nuk kemi verejtje”.

Pjer

ngjarjet po bohen interesante, e mer Pallosh, ngele trongull gjith jeten.

korriku

FBKD :v: :v:

Kthupi

Per vlonjatin Florjan Habilaj, hetuesit italiane jane kujdesur te shenojne per cdo rast qe ai njihej si “Lolo”.

Ky ishte shefi i grupit, me nofken Lolo :joy: Te q… kriminelet. Pse s’ja vune Loqja nofken?

Alba2265

Ne xhenet u nisme
Sosem ne xhehnem
Shqiperi moj kucke
Na bere verem
PS Kjo eshte vepra me brilante e kadarese .ngjarje qe si kishte jetuar fare I solli me nje gjallesi Te tille sa Te duket se personazhet e 1913 ishin poshte pallatit.gjynah qe talentin e madh me materialin e bollshem jetesor Te viteve 90 deshmotar okular I Te cilave ishte ,e shperdoroi ne sherre Te tipit :” me the Te thashe ,ma dhe s’ta dhashe …”

46and2

pytja qe shtrohet ne keto momente eshte:

A do ja sjellin Gazeten Tema ne burg sajo qorrit apo do ja mohojne te drejten per te besuar qe eshte i pafajshem?

TironciLebetit

Spo merret vesh kush osht burri e kush osht gruja nPresidence i her. Je pergjegjes po aq sa Rama i thote burrit kjo re…ka punu per Lekun e do me shpetu te pakten gjysmen e Perandorise financiare. Nderkohe jane bo gati 4 qeli VIP per nuk e dime per ke???

http://www.syri.net/politike/101919/kryemadhi-shperthen-kunder-metes-je-pergjegjes-edhe-ti-per-kanabisin-ja-pse/

gjembi

Heshtjen e Metës, Monika Kryemadhi e lidhi me nevojën që politika të kalonte reformën në drejtësi.

“Ai tërhiqte gjithmonë vëmendjen tek reforma në drejtësi”, u shpreh kryetarja e LSI-së

:joy::joy::joy: Ymer ymer!

Fikret

400 faqe dosje. Katerqint.

Dmth ka edhe 600 faqe te pazbuluara nga programi 1000 faqsh i PS :smile:

TironciLebetit

Enveri e donte Demokracine…Nexhi!
Prisni prisni se per 4 vjet kane qarkulluar dosje per njoni tjetrin…kishte shume gjona per te gjithe Kinezi Lee kur i mori ja u futi komet ne nje kepuce Luftetareve te paepur per demokraci e prosperitet ne Albanie…

Vlonjat

Radio Kapelja njofton se deshmia e nje te penduari (per llogari te DEA-s) ne USA ka mberrit ne ambasaden amerikone te rruga e elbasonit. Segmentet e shtetit amerikon presin ngrefjen skelerines se organeve te vettingut per te dorzuar dosjen per zotin IM, znj MK dhe shum te tjere ne te mengjer dhe te djathte.

TironciLebetit

Zeqo, osht bo Syri i Zenit si Tema e Meros… pasqyron sukseset e Ministrit Fatmir Xhafa…Bravo Cunat e Fatmir Xhafes, plot 10 tone…per ca po mburret Salih Qenefi…Fatmiri Ma i Miri…nashti do presim edhe 5 vjet te tjera…
this is a test
@Vlonjat Almir Rrapin ka nja 5 vjet qe e kan harruar Mediat e Gjembit @gjembi , bashke me ate sekretarin e Dritan Priftit qe u zhduk pa nam e nishan…ene ajo vdekja e Dritan Priftit ishte Ogur…

zeqo

Thjesht ja mori drogen klanit ish Rama-Tahiri per klanin e ri Rama-Xhafaj, konkurenc e forte bandash i lebetito.

Vlonjat

Ay sekretari i Priftit rrezik eshte bere kembe ure apo trotuar. Si thote ajo shprehja ? Loni pe betoni Peti pe verteti!

gjembi

Mediat e gjembit? Fjala jote ne vesh te perendise qe te kem dhe une ndonje media. Prandaj je i lebetitur ti. Po mos e merr te gjithe per vete. puff puff pass.

TironciLebetit

Lere lere se u tret si kripa ne uje …apo po fle me peshqit???
patrioto kta paesanet Habilaj ishin tutkalla fare mer…cishin kto cingije llafazane…te mesonin nga Mali i zi, Montenegro ka nje jet qe merret me kontrabande qe ne kohe te merhumit por nuk hapen bothesh kshu…na turperuan paesanet na turperuan

Vlonjat

Po ça te te thote patrioti ty! Tutkalla jane! Ata dhe pioneri i rames! Por mire i gjeti se e kane kthyer vendin ne fole krimi. Do zoti vazhdon me te tjere me te rendesishem. Eshte bere shqiperia parajse per krimin. Mfks-at.

Albano-id

Ja nje vajze e thjeshte nga populli ben nje status dhe flet me teper ne thelb per ceshtjen e hashashit se te tera mediat dhe partite halabake te marra se bashku

ka ardh koha per te thene simbolikisht "je suis sajmir."
Kam pas shkrujt dikur ketu ne peshk qe nderkohe qe evropa kurve nuk na blen damotet nuk kemi pse mos ti shesim barin qe eshte me pak i demshem se dahoni nga ana shendetsore.

gjembi

Sido qe te jete, fajin e ka vete Me i Miri qe ka djem tezesh budallenj qe ja permendin emrin shkoqur e jo me ndonje pseudonim. Ja si ai Lolo qe thote @Kthupi.

TironciLebetit

E me mos e merr me kaq pasion ene ti. Kto dite paesanet e patriotit tim do e fusin Arin e Gjelber nga Vlora ne Montenegro e me pas ne Italy. Sicilianet doe morrin nga Greqia (prap nga Ne) Bon shtet Montenegrinet si Pirat me kryetrafikantin Djukanovic, kurse kush e ka gjoksin me grope nuk ben hajer. Ene i cik kurnac, i bonin dhurate Pjeshkes se Ministrit 2000 evro byzylyk…sipas tyre…pa kush i pa faturen se mund te ket qene me pak, zorrzgrapsat.
Tek ditelindja e Mones se Likes dhuratat fillonin tek 200 000 evrot.

Albano-id

une nuk e kuptoj xhanem si pretendojme qe policet tane te nje shoqerie pa ideale te mos blihen me gjithe pupla nga trafikantet.
Duhet kuptuar qe ne kulturen traficionale shqiptare droga nuk ka perbere asnjehere turp sic mund te kete perbere trafiku i femrave apo te tjera fenomene.

vetem muzika te mbush me patos ne keto raste, bastarde pa lavdi.

Albano-id

Pse me kot kish likja nje vit qe nuk e honepste sajmon, sa e detyroi KM ta hiqte nga qeveria, po i bente konkurrence ne treg dhe e shifte si kercenim.

Fikret

Prit nji sekond tashi sa na mahnitet:
Dmth Tahiri hero edhe sepse luftote drogen, edhe sepse e tregtote drogen?
Si? Qysh? Ju shpetoi ape e leshutë :smile: :smile:
Aj aj aj

Albano-id

Sajmiri, pa vetedije ndoshta, e hoqi nga klani i lazove te sales dhe ja dha popullit, te cilin e mbajti me buke 2 vjet, nuk eshte pak, cfare fitoi ne fund te fundit sulmet e langove te opoztes dhe 2 byrzylyke fallco.
Duhet kuptuar qe hashashi eshte treg sic jane dhe oligarket qe blejne politiken e te gjitha kraheve kur kane nevoje.

Fikret

Byzyleket e djamantit kan qene simbolike, mafja si mafja moo, ngordh per kshu simbolizmash :smile:

Tashi, ja hoqi Sales dhe ja dha popullit, nga ta kapesh, nga ta kapesh, nji psh, dhurate te bukur i paska boer ktij populli :smile:

46and2

ka te drejte shoku, biles jo vetem kaq por eshte bere pune ne shume drejtime sidomos ne industri dhe telekomunikacion, po te kemi parasysh rivitalizimin e uzines se Hero-Kromit ne Xibrake te Elbasanit, apo te aeroportit Inter Mall Cional te Gjadrit ne Lezhe.

TironciLebetit

Jo mer Fiqo, se nuk eshte Saja Hero, por kta Habilajt…kaq te mbedhenj sduken se i vidhshin njoni tjetrit evrot per dhuraten e pjeshkes se sajes …a bo 1000 evro apo bo 2000 evro???
Cere bosash jane kta Leberit qe jan kap mer … po ti lexoshe pergjimet kta Habilajt po qashin se kishin 1 milion evro BORXH… sme duken Bosat e Vlores kta fshataret injorante me grope tek gjoksi kur duhet te beshin shume leke…shume e jo te bonin dhurata 1000 evro por 1 milion.
Bosa leshi…tutkalla te Patriotit tim…Nejse Edvini e hudhi i zar, cer zarash do hudhesh ti me Monen Fiqo. Populli ka nevoje per shfryrje…dorezoni VIpat

gjembi

Prit nji sekond tashi sa na mahnitet:

Dmth Rama merrka urdher nga Meta se ke te mbaje ose jo ne qeveri?

46and2

o sa e modhe kjo per me pershnet çunat sot se e meritojn:

alejlejlo alejlejlo alejloooooooooooooooooooooo
italia me kaçov bajram asa gezylajron 2 her
bajram asa gezylajron
bajram asa gezylajron itali de paravo 2 her

jasha jasha jasho sa bukur me vasha 4 here

alejlelelel allellellelelele allelele lejellleljejel
italia me kaçov bajram asa gezylajron 2 her
bajram asa gezylajron
bajram asa gezylajron itali de paravo 2 her

jasha jasha jasha jasha visi 4 here
aman aman amaaaan amaaaanann
lej ooofofofooffo amanamamanamaamanm ragedan tenece sajmiri me mustece ragedan temsia muharemi policia 2 here

jasha jasha sa bukur me vasha 4 here
ofofo lajlijalaij lajliajalia lejllele ofofofo ooffoo ofofofo leljele edhe une i knova tibe me vullnet tan edhe shocnin ai e knojm per cef edhe une i knova tibe me vullnet edhe tan shocnin disponoj ne ket vend
lejeee m ooofofofofofof jaljalinin ooofofo jali jalaa jelele aaaa amnam ofofoofofo hej
leje sajmir leo e gazdo seo me tekila nao e godrono seo 3 here

zeqo

Dmth, ja hoqi Saliut qe t’ja jepte popullit! Na paska rrejt palloshi qe thote po e luftoj drogen, ktu ka perla ça s’lexon.:joy::joy::joy:

46and2

po kush e pirdhte atje palloshin o zeqo, palloshin e zgerlaqen me veze ne mes pazarit, ia moren erzin.
me mire burgu si puna ketij vallaj.

zeqo

Bo bo, turp kur e meno, sa do qe aty e blejn vezen sa frengu pulen prap s’ja kursejne!!:worried:

46and2

ka te drejte shoku, iu mbylli shkollat po iu hapi horizontet…

46and2

zeqo, me mire burgu si puna ketij sesa ketchup-i qe nuk te hiqet mo nga floket

Fikret

Rrofsh per teksin e ksaj konges, kujtosha se i disha fjalet po hiç, ja paskam fut kot der me sot :smile:
Aheng, aheng po sja ngrej dot zonin se ke komshiu kan fike dritat fare :frowning:

zeqo

Burgu per burrat eshte.

46and2

ka munci tja kaloje mire se do i furnizoje te gjithe me hashash edhe aty

46and2

ja kerkoje ne google " sajmiri, policia, tepsia, italia" edhe do te dali ose kjo konga ose fotografite e Rames ne ato takimet me imprenditoret e Italise se jugut

zeqo

Na kane hik rilindsat mer, nuk shtyhet, o i lebetit mos fli edhe ti si Pjeri qe e mbyll kompjuterin, Pjeri te pakten e mbyll nga ora njimbedhjeteenjiçerek me oren e atjeshme.

gjembi

Cfare demokratikasi e quan veten ti qe s’ke guxim ta zgjosh komshiun socialist me kete kenge xhigante?

P.S. Shijoje me ze te larte para se te fshihet nga tema.

TironciLebetit

Ke te drejte Zeqo, Sala me Moniken e Koqon ne front… kohe te keqija kan ardh.,.,byzylyket zeqo.
Veq mos I boj mo gabimisht reklame Ministrit Xhafaj.
Cere bohet nga Korca Zeqo? Do dorezoni Manon e bashkise se e kish rrit cmimin per mesueset nga 3000 ne 5000 evro… me lart Zeqo me lart…thote uesej

zeqo

Lere se as e di kush eshte Mano, se kemi partizanin e BG neser e jemi te perqendruar aty, thuaji edhe Liqenit se nuk jam me flamurtarin po me skenderbeun, se me ngatarroj
me ndonje tjeter sot.:grinning:

Fikret

Mirmjes e mirdita.

gjembi

Italianët zbulojnë se Habilajt kishin kontroll pothuajse të plotë të territorit dhe të forcave të rendit në Shqipëri. Sipas bisedave të përgjuara, Moisi Habilaj nuk kishte frikë policinë në tërësi, por vetëm ndonjë element policor i cili mund të gjendej i transferuar rishtazh në Vlorë. Për më tepër, Habilaj duket se ka nën kontroll jo vetëm policinë, por ka njerëz të infiltruar në sistemin e monitorimit të detit me radar.

gjembi

Si ka mundesi o Tironc? Sikur thame qe u shkaterrua canabis kur u arrestua ai Aliko (qe ke qef ti). Po keto 2 ton nga dolen?

TironciLebetit

Aliko eshte shendoshe e mire thjesht e hoqen nga kryesia e PeDit, por kur smerr veshnuk merr vesh. Edhe ministri Demiraj deklaroji qe ska mo canabis ne Shqiperi ato muaj kur ishte Minister…si thu ti Gjembi?

gjembi

Cfare te marr vesh o Tironc? Te bera pyetje e ti kercen ne dege tjeter si gjithmone. Kaq te veshtire e keni ju meshkujt shqiptare te pergjigjeni drejt e drejt? Ti po thua qe Dashi qenka liruar dhe vazhdon aktivitetin e tij te meparshem? Nese nuk eshte me ne kryesine e PD-se, si lejohet ende akvititeti i tij? Apo ka kaluar ne kryesine e PS?

Cfare lidhje kam une me ministrin Demiraj qe me ben pyetje te tilla?

TironciLebetit

Ta ka thone Shkaba qe perzure, qe je e Trashe pavaresisht se je edhe Kinge, big Plus… ne se me ke lexu sdo e kishe bo ate pyetje, shume e thjeshte.

P.S. Po kush guxonte me arrestu Dashin moj ne kohe te Sales…thjesht se fundi nuk e lane me u ardh ne cader se u prishte biografine

gjembi

Per pyetjet e mia kishe ndonje pergjigje?

P.S. e di qe mund te te prishet dita por po te them nje sekret: nuk i lexoj te gjithe komentet e tua. Por mos te te mbetet hatri se nuk je vetem ti.

Ah se mos harroj: kur ti dhe shkaba me quani te trashe eshte si nje lloj komplimenti per mua, vleresim nga akademiket e shquar te blogosferes shqipfolese.

TironciLebetit

:hugs::peach::peach::peach::peach:

Kthupi

Fake news!