Ndan gruan ditën e dytë pas martesës se s'ishte e virgjër, në televizion

51 postime 2799 shikime 5 nëntor 2016 në 11:59 e paradites
bsalaj
adria

Ishte me eksperince djali-burre, se kishte pire kafe me shume femra anekend Shqiperise. Naten e pare te marteses qendruan si motra me vellain, se i duhej te bente nje perseritje te gjithe eksperinces qe kishte marre gjate kafeve. Aq shume u pergatit djali, sa edhe pse s’e gjeti te virgjer, nuk pertoi ta leje me barre. Ca t’i komentosh ketij, derman!

peshkuikuq

:grin::grin::grin::joy:

BeluliXVI

ne fakt qerosi neper perrallat folklorike na del furbo i zgjuar dhe ne fund gjithmone fiton… mirepo ky qerozi yne, burre zakoni medemek, qe donte nuse te virgjer na del akoma sum me e zgjuar se shoket. -nuk e ndau diten e dyte joo. por sipas tij, ‘‘diten e dyte e provoi dhe nuk e gjeti te virgjer’’ dhe e ka cuar ne shtepine e saj pas 8 ditesh…
pra qerosi yne, sic thame , burre zakoni qe e donte gjithcka sipas tradites e kanunit, vet harroi ti zbatonte te gjitha keto rregulla e zakone sepse po sipas tradites ky duhet ta conte kete vajzen ne shtepi te prinderve direkt diten tjeter pasi nuk e gjeti te virgjer.

nejse, se cfare ti komentosh ketij… burre beqir, i pacipe, qe mire qe qahet paturpesisht ne TV, por si langaraq pergojon ate vajzen e gjore qe si ka kurrefare faji.

ACDC

Media shqiptare eshte me anti-shqiptarja ne bote.
Merr kete idiotin e nxjerin ne faqe te pare dhe nga kjo pergjithesojne tere shqiptaret…

adria

Ti se ke iden sa idiote te padeklaruar ka si ky ne Shqiperi

InkuizitoriMoth

Nuk prish shum pune, yhaaa! sa burra t’zgjut ka Shqipria qe se kan problem fare se i eshte pallu dhe se i pallohet gruja!

peshkuikuq

S’ka lidhje mendoj unë, media në rastin në fjalë bën propagandën e duhur por shqiptarët ( një pjesë jo e gjitha) varet si e kuptojnë…Kronika është më shumë se sociale i dashur ‘‘Heavy Metal’’

Tirona-4ever

Hudhu nonjoni t’boj romanin, 48 ore qe …

Shkusi do ta ket pas fajin. Po jo dhe aq shume, ai ka dash me u siguru e gabimish e ka cpu.

Aquamarine

Personalisht s’me kane pelqyer asnjehere keto njohjet me shkuesi. Eshte si pune tregetie, rrezja e veprimit te shitblerjes prek te gjitha aspektet e lidhjes. Si pasoje e tregtise paramartesore cifti gjithmone do te jete i riskuar, ne mos ceshtje si virgjeria, do te vuaje dicka tjeter…keshtu ndodh kur palet e gjejne njeri-tjetrin gati dhe nuk mundohen te fitojne zemren e njeri-tjetrit.

Tirona-4ever

Shiko qe eshte tregeti eshte. Jo ne kuptimin e ngushte monetar, duke futur brenda thesit te gjitha (megjithse caze aty te moneta u qan zembra :stuck_out_tongue:). Puna eshte do ta besh tregetine vete apo te bej shkuesia, do ta kapc peshkun vete apo do ta blec ne dyqan dmth. Dhe s’ka rreceta, se shkon e kap vete ndonje peshk helmues (ne Japoni vdesin per keto lloj peshq, po qe dhe vdesin tamam po gaboi guzhinjeri).

Shkaba

Kjo temë u sinjalizua nga komuniteti dhe është fshehur përkohësisht.

InkuizitoriMoth

jepini me lloqe terr terr terr “… se shkuesi zotrie, se partia e hoqi shkuesine zotrie …”, tregoni se jeni produkte te tabuse inteligjente te kurverise se derrit dhe doses!

Aquamarine

Mire, une e marr vesh qe tregtia i fut hundet ne shume raporte, por kjo puna me shkes eshte fare fare. Prezantohen 2 vete, secili vulnerabel per t’u martuar, fundi percaktohet qe ne fillim. Rrjedhimisht perpjekjet reale per t’u njohur dhe per t’u pershtatur me dike lihen menjane, it’s not fair! S’mund te krahasohet me ne te tjeret qe na godet ne zemer dhe luftojme.

Shkaba

Tirona-4ever

Nuk eshte e thene. Sic te thashe do ta besh gabimin vete apo te kesh kujt t’ia lesh ne dere. Psh indianet martohen ne pergjithesi me shkusi. Pastaj dhe shkusia s’do te thote qe u mbyll dilli. Mund te jete vec si fillim njohje. Psh ne vend te facebookut etj. Ta thashe, tregeti eshte cdo merdhenie, lidhje, martese etj. Vihen ne kandar vlerat ne pergjithesi. Psh pasaniku me i madh nuk merr te bukren e dheut (perjashtim ben z. Trump se ai i provon nga …).

InkuizitoriMoth

njof une nje rast ne Itali te çifti te fejuar me shkuesi qe nuk ankohej vajza, por ankohej djali se nuk ja jipte, ky ja kerkonte, ajo nuk ja jipte, megjithse ishte nga jugu i pallosheve. Ankohu knej ankohu anej, doli qe vajza ishte lesbike, donte nje femer tjeter nga veriu i malokeve. A kshu eshte puna, tha babi i djalit, pa problem, le te martohen te dyja ne Hollande me permesso di soggiorno, kurse djali im gje nje tjeter, edhe po nuk gjeti nuk prish pune e martojme me nje pederast ne Hollande. Simetria behet e plote.

Pastaj njof nje tjeter rast une qe dul shkesi qe ishte pederast, por djali nuk ja dha dhe ai u hakmor me vajzen dhe i tha djalit se kjo eshte e shpume, por mos u merzit sepse edhe istitucioni i shkesise tani eshte modernizuar. Nuk ka rendesi fare nese gruja eshte e shpume, dmth qe gruja eshte e perdorme, vetem makina te jete e re, te jete makine e paperdorme, te tjerat nuk prish pune fare.

Njof pastaj nje tjeter rast qe shkesit i pellciti prezervativa, dhe ca copa fluturuan nga penxherja dhe i rane turinit nje karabinieri ne rruge …

Yha sa raste ka, me mijra raste, çdonjoni eshte rast me vete.

Aquamarine

Ka ndryshim te madh rasti kur te dy palet e kane mendjen e ndare qe ne fillim per t’u martuar dhe i shikojne cv-ne njeri-tjetrit, me rastin kur nje gje ndodh spontanisht, nuk e parashikon si do shkoje dhe nuk e faktorizon me koeficientin e interesit te marteses. Kur nuk krijon nje siguri paraprake per dicka, aty tregohet ne te vertete sa e don ate gje, dmth sa guxim ka njeriu te riskoje. Te tjerat jane gjera fallco, me njerez qe s’e kane problem te shtiren.

vlora

Ky mos priste qe ajo te ishte e virgjer përnatë😳??

Aquamarine

Sidoqofte, them qe kjo vajza ketu ka shpetuar, sepse sa kohe qe shume njerez te fusin hundet ne jeten private te personit apo cifteve, probleme nga me mediokret do te degjojme. Uroj qe Fati ta njohe me vone me dashurine e saj te vertete dhe vajza ta ktheje koken nga e shkuara-e harruara me buzeqeshje te sheruara.

Shkaba

Aquamarine

E shkuara perseritet per sa kohe njeriu nuk nxjerr mesime nga ngjarjet e padeshiruara qe i kane ndodhur dhe nuk sheron plaget emocionale. That is bad luck.

Tirona-4ever

Dakort jam ne pergjithesi. Njohje e gjate etj etj. Vec mos harro se kur te bie ne koke te erren syte … dhe i hap pas martese. Pastaj ka lloj lloj rrethanash. Psh koha iken e spontaniteti nuk sjell gje te hajrit. Ne fund te fundit, robi spontanisht nje numer te kufizuar fizikisht ka te mundtur. Pastaj dhe keto shkusite nuk conin direkt ne martese. Ka qene dhe fejesa midis. Ky robi psh ato zbulimet e zhgenjimet atehere duhet t’i kishte bere.

vlora

Aqua njohja lidhja martesa s’mund te krahasohen dhe as te cilesohet konkurrenca si fair apo unfair. Cdo lidhje ka sfidat e veta pasi ndodh, e shpesh kam pare njerez te lidhur me shkuesi qe jane shume me ne paqe me njeri tjetrin se lovi dovit. Dashuria ka shume trajta dhe vijimesia me shume ka lidhje me ku dhe sa do tolerosh se me ndjenja te zjarrta.

Uh mu duk vetja 100 vjeç tani😁

Aquamarine

Po, por une e kam me parimin. Degezimet e ngjarjeve askush nuk i ka ne dore. Por parimi s’me pelqen. Disa luftojne vertet, disa thjesht tundin shpatat sa per t’i kapercy fazat e para. Po e perseris, me shkes, gjasat qe partneret ta kene njeri-tjetrin ne xhep jane shume me te larta. Thjesht ideja qe ke vendos me u martuar dhe nuk pret qe Fati (rastesia/spontaniteti/dashuria) te ta percaktoje martesen, ta turbullon mendjen dhe fillon me tregetine e shemtuar pastaj.

Shkaba

vlora

Aman mos bej kompetentin edhe ketu. Mjaft i ke gjithe fushat e jetes perfshire dhe kriminalitetin ne bote.
Plus mos pergjitheso se e ke te mete te madhe.
Rritu shkaba rritu

Tirona-4ever

S’po kuptohena m’duket. Eshte tregeti dhe pike, te pelqen ty kjo llaf apo jo. Po tregeti jo vetem monetare, por edhe morale, bukurie, zgjuarsie etj etj. Dhe keto vleresime apo prioritetet midis tyre mund t’i besh vetem apo me ca ndihme. Nuk ka shume rendesi sa lefton por a “fiton” betejen. Ne fund te fundit shyqyr qe jo te gjithe robt mendojne njesoj, se do hanim njeri tjatrin. Pastaj mos e shaj shume shkusine, se ta con Zoti per bela. :stuck_out_tongue:

Shkaba

vlora

Ne dite te sodit se prezanton dy njerez nuk do te thote qe i martove. Ai eshte fillimi, nuk ka kontrate. Zgjedhin te shihen me a ta lene me aq. Per kete kategori shkuesie po flas aktualisht.

Shkaba

vlora

Ti po fliske per kontrata shume te komplikuara. Nuk di c’te te them

Shkaba

vlora

Hahaaaa po jo mo se jam mire kaq. Fiks sa duhet. Ti çtendosu pak se peshku i ri ka dekorata per te tere

Shkaba

vlora

Me vjen keq nese ka te tilla. Çka me t’than ma

Shkaba

vlora

Jo xhan nuk njoh.
pastaj edhe ti ike nga ura vajgurore, e prape uren e ke mren.
Relaksohu

Shkaba

zeqo

komenti i pare pa z Trump.

Aquamarine

Pse kujton se s’ma ka cu? :smile: Sa here. Me kto qe te gjen fisi as qe behet fjale, (ke parasysh, thone ne fillim bute e bute, omel e omel, thjesht prezantohu, por ky eshte vetem fillimi sa te te fusin ne valle se pastaj te qepen keq farefisnia), keshtu qe s’kam pranu as ta di kush jane kandidatet. Por njehere me gjeti belaja, me nje shoqe qe kisha pasur shume shoqeri ne shkolle te mesme dhe e ritakova. Kjo filloi te me thoshte se do me prezantonte me nje per t’u pire ne kupe, ia beri reklamen mire e mire. Nga muhabeti kuptova qe ky i shkreti s’dinte gje se kjo i kishte mbaruar te gjitha punet me mamin e ketij dhe e kishin garantu fejesen. Dmth mungonte vetem takimi i pare midis nesh, kupton ti? I thashe qe nuk i preferoj keto lloj njohjesh, i thashe 100 here jo, mos e corodit tjetrin kot, o maj Gad si bente…me cmendi, vetem nje takim, beje per mua, ma dogji baterine e telefonit 1 jave rresht. Me kapen nervat me thene te drejten, dhe ktij tipit, i shkova ne takim, por ia thashe cope qe kam ardhur te ve pikat mbi i, erdha vetem nga insistimi i shoqes se eshte vajze shume dashamirese, por une s’kam ndermend. Edhe me erdhi keq sinqerisht, sepse kete te shkretin e kishin pergatit per tjeter gje dhe s’m’i kishte borxh shkendijat e mia te nervozizmit, si tha ai ke ai filmi “Ai Andon Ledhi s’ishte fort i keq” :joy: Si perfundim, pritej hatermbetja e thelle nga ana e shoqes. :confounded:
kshu Tirona, une vete s’besoj t’me shterrojne forcat ne ate pike sa t’me martoje lagja, megjithate Zot na ruaj.

Tirona-4ever

Never say never, se edhe per t’i bo qefin Zeqos, po sikur shkus te jete z. Trump, apo kandidati cuni i tij.:stuck_out_tongue:

PS. Ec mo i ke hudh nji sy atij shkretit e s’te ka pelqy, e ia ke lone ne dere shkusise inotin. :stuck_out_tongue:

Aquamarine

No Tirona, sinqerisht, ai ishte vertet alamet djali, por une s’isha ne ate frame of mind, nuk mund te lindte asgje mes nesh, sepse une nuk behem dot fallco. Ndoshta per disa te tjere kjo eshte normale, por vete personalisht me kap paniku ne keto raste.

Tirona-4ever

Kabim, ky quhet paragjykim, sa ul shanset e tua. S’i dihet si vjen princi i kalter, njera e gjeti te bretkoca psh.

Alba2265
Vlonjat

S’mbaj mend ku e lexova te shkruar intervisten e ketij hajdarit. E lexoje dhe te beheshin mendimet kaps. Gje e trashe. Bente dhe si me namuz.

Mimoza_llastica

pse nuk beri sex ky naten e pare ky njehere lol g :thinking::roll_eyes:. Akoma ka idiots qe bejne pazare n’emer t’dashurise? Dashuri zeza thuaj. Kalojne jeten me strangers. E pastaj vrasim mendjen pse u therren e vrane ne fund. Kokat hengshin injorantet e te dyja paleve.

Shkaba

ACDC

Cjane keta idiote nor aman?

Aquamarine

hahah o shkabe me shkrive. Shiko, une nuk jam fare kondra prezantimeve te shoqerise, sa prezantime kam bere vete ehuu s’mbahet mend, se me ecin keto pune. :slight_smile: Problemi ishte shoqja qe i kishte kopsitur punet me mamin e ketij cunit dhe kishin bere gjithcka fakt, skenari ishte tamam shkuesi. Dhe kjo gje ndodhi per nje periudhe te shkurter dhe qe aq fulminante, saqe sado une i thashe 100 here jo jo s’behet fjale, kjo u tregua shume posesive, shko te lutem vetem 1 takim se une e kam pergatit ate. I kishte krijuar atyre nje realitet tjeter, pa marre aprovimin tim. Thoshte edhe shko mos me felliq, ngjarjet moren nje rruge aq fulminante, sa s’dija c’te beja. Plus i dha cunit te huaj kontaktet e mia, prape pa autorizim dhe menyra se si me kontaktoi ky tregonte shume per ca i kishin thene. I assessed the situation dhe ishte tamam rast shkuesie, dmth pritej per pune 2 muajsh fejesa. E vetmja zgjidhje ishte ajo qe bera.
Nuk eshte puna se vras mendjen, por jane ca gjera qe njeriu i ndjen qe ne fillim, ndoshta eshte female intuition, por kete lloj nuhatje e kam shume te forte, prandaj perpiqem te jem sa me responsible, jo per tjetrin, por per veten time, sepse kur nuk jam open dhe honest with myself, vetvetja me grin perbrenda shkaba. Une ndjehem mire vetem kur e shpreh ate qe ndjej, sepse ndryshe I get overwhelmed by emotions, edhe when I get hurt, I suffer a lot, c’te bej, highly sensitive, highly artistic me thoshin dikur profesoret.

Shkaba