Mirseerdhët tek tema e diskutimeve të lira për këtë muaj. Këtu mund të diskutoni pak a shumë çfarë të doni, sidoqoftë duke ndjekur udhëzimet e faqes.
Diskutim i lirë - janar 2017
@Kthupi
Po u bo, NY vs Pats bohet vec per SB o shoku. Po NY ngre plaçkat qy ket jave. SB ashtu eshte, cik tafti-bafti po duke mor n’konsiderate dhe demtimet qe kane kto qe rivalizonin deri dje, Patsat duken shume solide, edhe pa Gronkun ose Amendolan. Nuk di, vec nqse e humbin vet se eshte e tyrja sivjet.
Hajde me fun ket gote si urim per kampionet!
@Vlonjat, e prume kallkanistanin ne memedhe, shoku. Do thush ti qe te ka thene kusheriri qe ktu behet plazh…dakort, po dhembet kercellijne edhe me -2 grade ktu, e ke parasysh vete. Problemi i vetem i ktyre vendeve te botes III, eshte qe nuk kane kripe ose skorje per rruget. Para 20 vitesh ky muhabet - do thote kusheriri yt. Ate them dhe une, para 20 minutash
Po kohes nuk ka ca ti bej qeveria more zoteri! Do bej ftohte se kshu ka then Ay i madhi i te medhenjve. Pastaj ky muhabeti i kripes dhe skorjve eshte pretekst, mjafton mos te dalesh disa dite nga shtepia dhe ja ku u zgjidh problemi. Gjithe punet mund ti besh nga kompjuteri ose me telefon si ne ketej. Po u merzite mbyll ne shtepi merr postierin ne telefon dhe vjen ai te ben nje dore muhabet. Eshte faji juaj se e keni mikrob ju te ankoheni.
Ps. Fola dje me nje shokun (e njeh ti K.I) tim ne skype me rastin e ketyre festave e me the e te thashe. Ho me si e kalove vitin e ri? Ne shtepi me tha, me batanije mbuluar. E hengrem darken gjysem te bere dhe te ftohte. Na iken dritat qe ne oren 6 me 31 dhe na kane ardh me 2 nga ora 3 i mbasdites. Shtepine e ka te unaza e re prane ish doganes. Nji kshu nji kshu mu kujtua vitj i ri para 25 vjetve, po athere ishte qameti.
Shkaba, si me thoje para 4 diteve jo po Top Channel, jo po dron i lire 50 euro (falas nuk paska qene), e terci e verci?
http://www.lapsi.al/lajme/2017/01/04/ekranet-e-turpit-si-po-manipulon-veliaj-tv-të-shqiptare#.WG03933YFKc
Mire te ftohtit por kujdes edhe nga plumbat qor
kerko ne liveleak o zoteri dhe do shohesh plot police amerikane qe rrihen e vriten me nj-tj
shiko, si i behet te porosisim ndonje nga ato turbinat me ere per perdorim vetjak per ate robin me infinit kusherinjsh? kushedi si belbezon me vete: pak energji, pak energji o shok, o vella!
Jo jo jo! Qirinj mor zoteri, qirinj me dyll dhe spango kashte duhet me i dhene. Te shoqeruara me poemen "Fjalet e qiririt " te poetit tone kombethare Naim Çili.
Kjo temë u sinjalizua nga komuniteti dhe është fshehur përkohësisht.
Per filmimet e bera nga zyra e Veliajt (me parate e taksapaguesve) dhe dhene medias kishe gje per te thene? Ndoshta e keni ndryshe ju atje, se ketu zyrat e e shtypit te bashkive nxjerrin ndonje fotografi e ndonje lajmerim per shtyp e shumta, nuk blejne drone dhe bejne produksione video.
Kur do te me behesh dhe ti spin doctor, mos mbete Kucovar ne kembe!
shyqyr; i paskan ardh dritat. Deri sa t’i ikin prape…
Une neser nisem vlla. Po deshe ndonje dore dhe’ me thuaj. Balte e dhe’ sa te duash. Mos me thuaj nuk te pyeta
Ashtu te pelqen ty shkaba kur te ngjeshin primitivin, me ngadale?
E lexove artikullin apo jo sepse s’kishte video?
Miti në përpunim i “njeriut të punës” është një farësë e regjistruar, xhiruar dhe montuar në pikat e montazhit të ngritura nga vetë njeriu i parë i Tiranës. Pastaj ato shpërndahen në të gjitha ekranet e vendit si kaseta të mirfillta propogande.
Me poshte, meqe kujton se mbroj Bashen:
Veliaj ka arritur ti imponohet televizoneve me një teknikë të shpikur nga Rama dhe të vazhduar nga Basha gjatë fushatave elektorale.
nje video me dron kushton sa nje e karikuar celulari.
Per aq lire punoke ti shkaba? Po s’behen 200 mije euro ashtu o shkaba. Prandaj detyrohesh te dalesh tek semafori ngaqe s’merrke gje fare per videot qe ben.
hahahaha pz ncnc
ncncnc. te largosh fmijet nga shqipria e te shkosh ne vancouver. Me te denu zoti 1 mije here. Mos e boj at gabim, o shkabe. Mos i co fmijet imagjinare ne vancouver se do t’mallkojne nje dite!
Plako po te jap nje hint. Eshte njeri qe ka apliku te ambasada amerikane, kanadeze dhe franceze(te kjo e frances nuk jam i sigurte a ishte per te apo per ndonje kusheri) dhe nuk e kane pranu. Mbasi e refuzun do kete kalu depresion( shume i ri mer vlla) dhe e ben si ujku tani. O ujk klyshet ti hengri luani! Jo! Thoshte ujku. Kelyshet mi ka ngrene dashi se ai me ka inat. Kshu dhe ky. O avdall i thone njerezit. Je rrote kaçkavalli! Jo! Thote avdalli. Se ne usa…nc…pl.vl…qtm…se ne kanada…lol autogol…pz…qr…qm…vk. E gjen dot per kene kam fjalen?
Nejse zoti mos e lente blogun pa ndonje avdall se nuk shtyhet koha vetem me seriozitet.
Mireukthefsh dhe te lutem shume me sill nje qese me ajer Tirane se kam lene cigaren.
The Purger Postcard Collection
(click on each photo)
plako, erdha me n’fund. Ai vend ka mor fund. E di ku shkojne robt per cdo problem burokracie? te emisionet e fiks fare dhe stopit. Kaq mjafton me pershkru graden sa keq kane shku gjonat.
Do bohem besimtar. Lavdi te qofshim o zot qe na solle knej se rrezik do ishim duke numru kusherinjte e sukseshem imagjinare sot po t’kishim ngel anej!
Eh mo Bredh, ca haĺlesh kemi ne ketej ca hallesh kane ata andej. Kam nji jave po mendoj ku do shkoj me pushime javen e fundit te janarit. Ne Florida ne clubmed (sandpiper) apo ne varadero? Ja ketij i them hall une qe kerkon zgjidhje. Ti qe i ke pare te dyja ketu duhet te me japesh ndihmen tende. Drejtperdrejt jo nepermjet liveleak-ut! 35° pardje temp ne varadero, qiell i kalter dielli te pjek dhe oqeani te freskon😉
Halle si keto paçim! Une ne Riviera Maya ne shkurt, me kismet. Nje shok kolumbian me rekomandon San Andres. E kam nda mendjen, po nuk u be gje, do kontaktoj Sajmirin e Stopit qe t’ma zgjidhi problemin
Nuk e di se me ke ketu me ngjan kjo menyra e pergjigjes me sulm per gjurmet kur ujku po shqyen kopene.
vetem evito march break, shoku. Dielli shkelqen cdo dite ne brigjet e Varaderos ose Florides
Big Ticket eshte i modh!
Barkley: Gary (Payton), you’re in the Hall of Fame. Shaq, you’re in the Hall of Fame. I’m in the Hall of Fame. Kevin, you’re a borderline Hall of Famer.
Garnett: Borderline?
Barkley: Me and Shaq have been talking-
Garnett: Champion. I’m a champion, too. It’s all good. Shaq, you’re a champion. Gary, you’re a champion. You know, Chuck, you’re almost a champion. Borderline champion.
Ja kush janë politikanët shqiptarë që do marrin pjesë në inaugurimin e Trump
Bëhet e ditur se kreu i PD-së Lulzim Basha dhe ai i PR-së, Fatmir Mediu kanë marrë ftesa për të qenë pjesë e ceremonisë së inaugurimit të presidenti të ri të SHBA-së, Donald Trump.
I ftuar në këtë ceremoni është edhe kreu i AAK-së dhe ish-kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, por ai është ndaluar në Francë dhe besohet se do të jetë për 18 ditë në burg.
Degjova qe Trump u ka derguar nje tweet francezeve: lerini miqte e mi te shkojne se ju kuq ju bej me boje!
Mister Trump po kerko $$$ nga Kongresi Amerikan per te pagu per MURIN.
Meksikanet tallin bythen, s’dun me pagu. Suckers for Trump po kerkojne armet qe iu mblodhi Obama se do protestojne … Nomi ne Ft.Lauderdale Airport … That’s about it.
Nomi ne Ft.Lauderdale Airport
![]()
Golden Globe tonight
Elle merr cmimin si film i huaj. wow falenderimet e Verhoeven per I. Hupert
(nominuar bashke me Toni Erdmann)
…
Emocione te forta per Globin e Arte - actress, Isabele. Asnji tjeter s’reagoi kaq fort.
Edhe ekipi i Elle tej mase emocione.
Paska qene nga mbyllja.
Bytha juj
Bytha juj hante nat’ për nat’ përshesh me kos. U bo bytha juj me ngrën male mishi dhe gjysmën e drekës me ja hedh qenit.
Bytha juj e mbyllte shtëpinë me një bravë që hapej me një cop tel se brenda s’kishte asgjë me vjedh. Tani bytha juj ka instalu kamera jashtë e brenda shtëpisë pamjet e të cilave bytha juj i ndjek me celular nga çdo vend i botës ku bytha juj ka vajt për biznes ose për qef.
Bytha juj kishte vetëm fotografinë e pasaportës që ja kishte bërë policia. Tani bytha juj i bën vetes gjithato selfie.
Bytha juj e shurdhonte bythën tuj me librat e kurvit. Bytha juj tani bën promuovime me ceremonira me ujë të gazuar dhe kikirika për libra që s’lexohen edhe po të kesh durimin e derrit.
Bythën e juj e digjte behari, e kallkanoste dimri. Tani bytha juj ka instalu ngrohës korenti në banjë mos me u plevitos, dhe kondicioner në garazh.
Bytha juj mezi arrinte me tren për dhjetë orë në Pogradec. U bë bytha juj me i ra kryq e tërthor botës ku t’i doj bytha byths tuj.
Bytha juj ishit ngordhalaqa. Tani bytha juj jeni barkderra që po shkoni me u dobësu nëpër klinika të shtrenjta ku bëni sauna të nxehta dhe hiqni dhjamin me shiringa.
Drejtori i ndërmarrjes ku bytha juj bënte sikur punonte, kishte një FIAT polak shkatarraq që nuk arrinte kurrë në Elbasan sepse te Tuneli i Doktorit i digjej guarnicioni i testatës. Tani bytha juj keni nga dy makina e tre fuoristrada.
Bytha juj dergjej nëpër shtëpi si furriqe pulash që bythës juj i dukeshin të mëdhaja sepse bytha juj s’kishte orendi me i mbush. Tani bytha juj keni shtëpi e vila në Itali, Francë, Angli, Amerikë.
Bytha juj mezi qepnit një palë pantallona te rrobaqepsja e lagjes me pesqint frikëra. Bytha juj tani veshjet sintetike i refuzon, dy herë një këmishë nuk e vesh, çorapet e mbathura një herë i hedh në plehra.
Bytha juj kishit nëpër shtëpia gjthsej nja tre a katër llampa elektrike sa për mos me e ngatërru natën gjyshen me gruan. Por bytha juj nuk ankohej atëhere nga korenti. Atëhere bytha juj thoshte korenti është drita e partisë që na vjen nga hidrocentrali i kurvit. Bytha juj për korentin ankohet tani që në shtëpi ka instaluar paisje me dhjetra kilovat.
Bytha juj ishit ca zhulsa që bythën e juj e lanit një herë në muaj me kanaçe pranë furnellës me vajguri ku zjente grosha në tenxhere pa kapak. Tani bytha juj lahet, madje bën dhe seks, nëpër vaska me hodromasazh sa herë në ditë j’u do bytha juj.
Bytha juj pinit kafe çikorje. Bytha juj tani nuk pi kafe po s’qe mishelë e kokrrave të 35 kafeve nga 15 vende latino amerikane.
Bythës tuj s’i thoje dot gjysëm fjale se direkt të spiunonte. Tani bytha juj i jep bythës ton leksione pluralizmi dhe qytetarie.
Spektaklet televizive kanë ca rregulla. Bytha juj s’pjerdh për ato rregulla. Bytha juj nëpër spektakle nxjerr vetëm femra lakuriq që nuk merret vesh ku fillon bytha e ku mbaron cica, ku ka ikur leshi e ku është fshehur breka.
Bytha juj psoniste nëpër ca dyqane të qelbta ku një herë në muaj shitsja spiune që të zgjaste një cop mish apo një lugë gjalp të shihte në sy mos bëje ndonjë xhest pakënaqësie. Tani bytha juj bën shoping nëpër supermarkata ku gjen dhe blen edhe fijen e qimes së leshit të bythës së gjyshes së pellazgut i cili para mijëra vjetësh shpiku pluralizmin, institucionet, dhe të gjitha kollajllëqet e tjera që sot i gëzon bota dhe bytha juj.
Nga E.Ypi
kapo, meqe ka permend vazhdimisht superioritetin e Bythes Tuaj, a mund te na thuash ndonje gje per Marlonin ngambrapa?
ore, nuk e ka keq shkaba. Aty enderron robi te semuret
Po m’thosh nje shok pardje. Ke frik me dale ne rruge se te plasin ne makine kta te bashkise dhe te nxjerrin para kamerave si nje njeri qe e shpetuan nga vdekja e sigurt
ka dhe kshu. Largohet lojtari dhe kerkohet ne FB.
Po shko o vlla te Sajmiri i Stopit!
emision gatimi ne Top Channel. Kuzhinierja, nje vajze e re, nuk thote domate por pomodori ose pomodorini. 2-3 here. Nderkohe shkaba ne ppu thote “WTF R U talking about” dhe ben sherr me danezet per balenat.
#komb100%iIntegruar
E ke keqkuptuar ndoshta. Ajo ka qene duke thene “a do më moj?” por e ka thene ne dialekt te trashe.
gabelet pushtues
Cilin apo cilet nga anetaret e familjes te kane “pushtuar” ty shkaba?
ashtu gjembi, vazhdo linjen e peshkut e te sojit tend, qe kur s’keni c’thoni merreni me familjaret.
Te merrem me ty kur tregon sa racist qe je?
Kanadezet e mjere, te kishin nje cike enver, do emigronte edhe shkaba pastaj
Fantastik T-Rexi, jemi me fat per ket burre.
kush i jep 3% ktyre mer vlla?

eh c’na e kenaqi shpirtin kjo bora ne Tirane!
Eshte per te prishur syrin. Si thoshte ai Behar Mera te skeci? “99% I ka vdek nona atij muhabeti”. Jo 100%.
te mos harrohet se Serbia kerkoi nga Tirana arrestimin e personit/ave qe shkelen me kembe flamurin e tyre ne protesten per Haradinajn.
Well, spread is covered. Wasn’t pretty, but a win is a win. Take that, Roger!
Jemi mesuar keq. 6 here rresht ne finalen e AFC. S’ka bere vaki.
Well thank you Ujiblu.
Morpo ça bohet me Kosoven?
S’di pse i ka kape njefare sikleti lideret e serbise nje jave para inaugurimit te Trump.
Aty do ta kene kater vitet e ardhshme. Nuk ia kane besen si duket.
Rrugët from Mevlan Shanaj on Vimeo.
Dokumentar artistik i xhiruar ndërmjet vitit të trazuar 1997 dhe vitit 2015. Një shikim i autorit për Tiranën dhe ngjarjet që i kanë dhënë formë historisë së qytetit dhe mbarë vendit.
i hyra ta ndjek filmin e Mevlan Shanaj. Shume respekt, por do i jap nje tjeter shans me vone.
Nga ana tjeter, besim nuk kam. Prove eshte nder te shumtat, menyra sesi shprehet kjo aktore (nxenese, e me pas bashkekolege e tij), e se njejtes shkolle filmi. Gje e cila indirekt demonstron konceptin zhgenjyes te asaj shkolle per filmin:
Nuk më shijon një film sa më shijon një libër, ndoshta sepse këtë librin e bëj film në kokën time, nuk e di. Nëse kam parë një film pëpara se të kem lexuar një libër, supozojmë “Pianisti”, që të gjithë e dinë që është një film i jashtëzakonshëm dhe një aktor i jashtëzakonshëm, libri më pëlqen më shumë, sepse atmosferët e marr më të plotë.
Mevlan Shanaj si regjizor i maj men vetem filma te dobet. E kam llafin per filmat teliviziv qe ka ba ne TVSH; “Te Shoh ne Sy”, “Flete te Bardha” apo nje film i pas 90-es - qe s’eshte i TVSh - me Yllka Mujon dhe Elia Zaharine.(Jo pa qellim e shruajta emrin se bijes te pamvarur me emrin e Yllkes,pasi mendoj se eshte aktore poaq e mire sa e jema. Pare tek “Tri Motrat” e Cehovit. Fantastike.)
Si aktor,megjithse eshte ne fillimet e kariers se tij,mendoj se Nebi Surreli perben kulmin e vet.
mendoj se eshte aktore po aq e mire sa e jema
bija e se jemes eshte. Per te ngjare fizikisht i ngjan sa s’ka. Por me c’duket edhe nga trute.
Ose perndryshe, nen pushtetin e se emes ne aspektet e rendesishme te jetes se saj.
Ja nje njeri me mend: https://www.rt.com/news/373993-lavrov-speech-messianism-values/
Refuzojme, tha, te na vini su-post.
“If we talk about the Western, European values that we are all constantly reminded of as exemplary, they are not the values that were professed by the ancestors of modern-day Europeans, they are something new, modernized.”
“I would describe them as post-Christian values [that] are fundamentally at odds with the values of our country, which we want to keep and pass on,” Lavrov said.
Prandaj dhe Trump i vlereson aq shume Adi.
Dolën me një deklaratë të dytë. Doli Grida e tha: Më fal, bëra gabim (siç bën përherë në fakt), s’e kisha për sot, e kisha për dje. Ka qenë dje. Por prapë dje doli bllof. Dje ishim te kopshti Nr. 17. Kopshti 17 është te njësia 7. Më erdhi mirë që në fakt edhe Saliu u bë me mua në denoncimin e kopshtit 17, se kur rrena të kap për inerci nuk di se çfarë budallallëqesh thua, dhe jo vetëm Grida thoshte që Erioni është në Paris, por doli edhe Saliu e tha: “në Kopshtin 17 shih në çfarë gjendje janë fëmijët”!
Kopshti 17 është në fakt një tender që u bë nga Luli e Saliu, nga ato tenderat e fushatës së 2013-tës.
Kopshti 17
Ai robi qe me la makinen mu, me tha se te kopsht-cerdhja ku cote gocen ai, kujdestaret ishin zene per nja 2 rezistenca qe kishin cu disa prinder. E veshem gocen me aq shtresa rrobash sa dyfishoi ne peshe, tha. Nuk mundem as une, as gruja ime me nejt ne shpi per kohe te gjate, per ta majt, tha. Une laj makina, ajo la shpi, duhet buke per cilimi, tha…
Do thosha dhe ca me tha nje kryetar bashkie, por nuk ja vle me banalizu muhabetin.
Harro Griden qe duket se po rropatet, edhe fizikisht, per hallet tona. Gjendja ne kopshte e shkolla eshte teper e rende.
Grida esht si shpirt.
Grida s’duhet harruar sepse pasojat qe le ajo jane gjithmone dyfish (mba vesh si shprehen per te nje koment poshte teje).
Gjendjen, nuk kam asnje iluzion.
Por ke goxha probleme me pritsherite e nje mandati anti-berishe 4-vjecar demokracie.
si tha dikush, dikur. Po sikur, sikur?
2 shishe vere te vjeter kush e gjen kush fshihet mas dikushit

ncncnc ec e rrit femijet ne kte vend
Zv Ministri?
Sa per pritshmerine time… Pres qe ato fonde qe kane akordu e “taksu”, dhe kane akordu goxha, ti perdorin ku eshte nevoja reale. Kaldajen perpara bojes se fushates them une.
Roni? nuk e kisha idene kush e kish thene n’fakt. Po tani eshte ironike 2fish
Nje dikush qe se shpejti mund te behet aksionar te banka credins 
“Kaldajen perpara bojes se fushates them une.”
kjo eshte te flasesh ne pergjithesi. Demokracia jone e shumekerkuar & aspiruar, ka hierarki dhe ndarje pune.
seriozisht (e konkretisht), problemet lokale menaxhohen permes bashkive
Jo une fola ne menyre shume specifike. Ti ke te drejten tende to mos besosh. Di te te them bile edhe se X shkoll ka edhe tollona lende djegese qe nuk mund ti perdore sepse kaldaja eshte jashte funksioni.
Mosberja e puneve sic duhet nuk justifikohet nga asgje. Ciliminjte e cerdheve nuk dune tja dine se kush ish para kater vjetesh ne pushtet.
Po e ndjek njeri “Soros”?
Per tjua permbledh me dy fjale, Cili ka ardhur aty per tu kujdesur qe mos ta harrojme se clloj zvarraniku eshte (do te cuditesha nese neser ndonje student i Unit te cilit nuk do ti vinte zjarrin vetes ne proteste.)
Komandant Buryberry-it akoma nuk ja ben goja te thote se ish Ay qe vrau 4 njerzit ne shesh, dhe ca me tej Sorosi ka 25 vjet qe meret personalisht me shkaterrimin e Shqiperise.
Lubonja, hallin e ka akoma te leket i shkreti. E la deren e hapur per ndonje fond nga Sorosi.
Bushati, te cilin nuk e degjova nga fillimi te them te drejten, per aq sa e degjova, mund te them se e mbeshtes 100% ne sa ka thene. Kisha kohe pa e degjuar kete “Bushat”.
C’osht mer kjo? emri babes Cvetko, qyteti i lindjes i panjohur…

Po ju djeg shume Lali Eri. Po punon shume ky i fikut. Po ju merr frymen ne Tirane,dhe puna i bahet ma e lehte, kur menon se me ke krahasohet. 
Ja cthote eksperti anglez sot:
Ja cthote eksperti i jone sot:
http://www.gazetaexpress.com/lajme/rexhep-qosja-perkrah-ndarjen-e-kosoves-serbia-ta-marre-veriun-ne-luginen-e-presheves-310238/
Ne fuckt me ate qe ishte ne bashki 11 vjet lali Eri eshte shume prapa, edhe nuk i vihet faj xhanem s’ka mbet me shesh ndertimi.
Ky i joni ne beograd kishte tutor dobrica çosiqin, ideologun e ndarjes se kosoves
Ouu, po ky vete sikur ishte tutori i Rames tone.
Ou ou ou
Uoh çpo shkepet trikja leshit…
Se kush e terheq fillin e kush i lidh topat… oh dore e padukshme. Na kenaqe

Ju dhem shum. Ai qe ishte para Lalit e ka fakt ap.
puna po behet sic duhet ceco dhe me shume se c’duhet.(Aq sa une s’jam dakord pasi ky sistem me rotacion e ka pushtetin: ti punon & krijon kapital sot, neser per nje mangesi teknike josubstanciale te vjen ai ububuja i opozites ne timon, privatizon & perveteson kapitalin qe krijove ti me aq mund. Madje te hedh edhe ne gjyq se ke tejkaluar kompetencat.)
Nejse, do te ankohesh ti? Ankohem une perpara, me 700 mije pretekse po te duash sepse askund s’mund te thuhet qe u rregulluan gjerat perfekt. Jemi ketu ku jemi, ne vende te fuqishme si usa, dhe ti e shef vete c’behet e sa mangesira ka.
Ti cfare kerkon, t’ju shkoje kryeministri t’u inspektoje sistemet ngrohese shkollave nje me nje?
Une them kete, qe ne terren egzekutimi i pushtetit eshte me afer njerezve, por sesi e qysh jane ata te pergatitur per te menaxhuar potencialet e pushtetit qe kane me dispozicion, ky eshte tjeter muhabet dhe me fal po s’ka hic te beje me pushtetin qendror.
Perkundrazi, keto adresime te vazhdueshme kryeministrit te qeverise jane sa injorance civile, po aq edhe kulture e autoritetit te njeshit komandues qe s’po na hiqet tutje kaq vjer hapje me boten.
100 (njëqint)
Duhet me flejt dhe une heret sot se dit e gjate e neser. Pritje percjellje.
Po ja nga koleksioni

Epo apo ay i eturi dhe i urituri ngopet dhe vetem duke pare. Falemners. Koleksioni duket si beneluks.
Mos jane shishet e vjetra te Pjerit qe ka fituar fiqo?
Jo jo jane shishe qe @Br3dharaku kishte akumuluar nga dergesat e P dhe i ka ndare me ne te amerikes se veriut sa here i shkojme vizite.
Ish-gruaja e deputetit Peza në prokurori: U tregoj si i ka bërë paratë, por dua mbrojtje për djalin dhe veten
Duket se situata për deputetin socialist dhe ish gazetarin Alfred Peza, është komplikuar edhe më shumë.
Përveç hapjes së një hetimi nga prokuroria, edhe ish bashkëshortja e tij Adelina Toli është paraqitur vullnetarisht pranë Prokurorisë së Përgjithshme, për të dhënë edhe ajo dëshminë e saj për ato që di për pasurinë e Pezës.
Historia e origjinës së deputetit rilindas morri një tjetër kthesë, pasi në media u hodh, një vendim gjykate gjatë i vitit 2010 disa vite pas divorcit me Adelina Tolin.
Në përpjekje për të zgjedhur në favor të financave të veta konfliktit për shumën që Peza duhet të paguante për djalin e tyre, i cili jetonte me të ëmën, ai kishte paraqitur edhe një vërtetim page si drejtor në televizionin Ora News, sipas të cilit vërtetohej se ai paguhej vetëm 80 mijë lek të reja dhe jo aq sa pretendon sot.
Në këtë situatë ditën e sotme në Prokurorinë e Përgjithshme është paraqitur Adelina Toli, e cila pasi ka kërkuar që të hetohet ish-burri i saj dhe ka ofruar bashkëpunim për çfarë di për këtë çështje.
Por ajo ka kërkuar njëkohësisht nga organi i akuzës që të sigurohet jeta e saj dhe e djalit. Nuk dihet se përse është bërë kjo kërkesë dhe a ka pasur ajo ndonjë kërcënim, që pas hapjes së çështjes
Eh ka halle e halle.![]()

kur lexon keto, lajmet me politike alla berishe e bashe duken si njoftime nga epoka e gurit.
Se shpejti ne shq. do te flitet per Epoke para Reformes, dhe pas Reformes (ne Drejtesi) 
Po moj bythe, po …

Tom Brady making history. What else is new?
AFC Champs!
NFL is fucked. Unwatchable. 8 out of 10 playoff games so far have been blowouts. Parity my ass.
Blendo, NN qe me ndihmen e pare. 
Hate them all you want, the Patriots are the golden standard of any sports and business organization. You want sustained success? Shut the fuck up, put your head down and keep grinding. 7 SB appearances in 15 seasons, 9 in the last 20, we’re really spoiled. Ishalla fitojne edhe te fundit pas 2 javesh vetem per te pare fytyren e Gerdalles kur t’ju jape trofeun.
fitojne apo jo Pats, Goodell nuk meriton me qene mo komisioner. Paguhet robi 44 milione ne vit; mundohet me sakrifiku nji nga kolonat e NFL dhe e denon pa prove per 4 ndeshje; nuk arrin te ruaje te njejtin standard edhe pas te ashtuquajturit deflategate; injoron argumentimin e opinionit shkencor per ket gje dhe nuk guxon me shku ne 1 ndeshje te Patriotsave por detyrohet me shku 2 here rresht me pa Falcons…rob pa shtylle kurrizore
Per sa kohe te vazhdoje t’ju beje para pronareve, akoma aty e ke. Ai s’mban te njejtat standarde as per gjera te tjera si psh domestic violence, vetem kur behet buje e kthen pllaken. Nga njera ane e kuptoj sjelljen e tij se s’ka fytyre te dali para robve, por qe ajo puna e Deflategate ishte hit job u duk qe ne fillim. E thane dhe vete pronaret e skuadrave te nje artikull I ESPN. Ne ato rangje ku behen pazaret e medha te NFL, ka edhe ego te medha dhe luftojne per influence. S’i mundin dot ne fushe dhe gjejne gjera te tilla.Ishalla te pakten tani ju thote atyre pronareve t’i lene Patriotet rehat se ju vune gjithe ato sterkembesha dhe s’po I gjen gje, vit per vit ne playoffs, 7 here radhazi ne AFC Championship.
Megjithate karma is a bitch. Mike Kensil e hoqen nga puna, e cuan ne Kine Ryan Grigson eshte pa pune dhe s’e merr me njeri si GM. Vetem Troy Vincent dhe Goodell kane mbetur verdalle po do t’ju vije dita dhe atyre. 
Yup, edhe Guardian ndan te njejtin mendim ![]()
His reign as commissioner has been filled with crises, many of which were his own doing and yet the league continues to prosper. NFL owners have seen their teams’ values rise to a point where 24 of the 32 clubs are said to be worth more than $2bn. Maybe another leader could have made them all equally as wealthy. But how many of those owners want to find out? Even with Spygate, Bountygate, Deflategate, Ray Rice, head trauma and all the other debacles that have been fumbled Goodell has made them rich. That tends to be the only thing they care about. Last year they cut his pay $2m a year and he still made $31.7m.
A e bon ate aeroportin e Kuksit kto me?
Jo se tallesh… Po ne kishim kompetenta in house qi na binden se…
Ku do e boje uljen prasi thuj 
http://www.mapo.al/2017/01/harrohet-kukesi-zbulohet-projekti-250-mije-usd-per-nje-aeroport-ne-jug/1
Nuk i del hesapi Fiqo
Kursejne o Fikret jo se skane. Jane te kursyer:
E tha Ay prandaj.
Nje here ne jeten time i kam bere dhe jam penduar si dreqi. 
Une s’i kam provuar asnjehere, ngaqe jam e detyruar t’i mbaj te shkrutra dhe kam mendu kot sa t’i bej, por kam degjuar shume qe thone se behen shume disturbing pasi kalon rreth 2 jave dhe me pas duhet t’i besh pothuajse gjithmone. Nga ana tjeter thonjte e pabera kane te keqen e madhe qe nuk mbajne… kam provuar lloj lloj manikyri me air dry dhe 1 here ne 2 dite duhet patjeter t’i lyej.
Dobesohen shume thonjte dhe iu ik shkelqimi natyral. Vetem pas dy muajsh u rikthyen sic i kisha para se t’i lyeja. Nuk ia vlen aspak.
Edhe une vetem 1 here i kam bere e nuk ma mbush mendjen njeri t’i bej prape. Shume te parehatshem (edhe me gjatesi te shkurter sic i bera une), pastaj kur fillonin e rriteshin ose duhet t’i mbushje ose duhet t’i shkulje duke rrezikuar demtimin e thoit. Nuk ia vlen.
Manikyri me mban 4-5 dite, ndoshta edhe nje jave, por ka pune edhe ai se do shtrese poshte, 2 shtresa manikyr, shtrese lart.
Djema, levizni ne Rusi
Vlen dhe per virgin hair, thone qe works wonders, sot do e provoj per here te pare.
Na jep pershtypjet. 
ue! virgin hair? ca d.m.th?
e firmosi, me rob shpie, e firmosi!
Nje shkrim interesant per vendet ku qeverisja le per te deshiruar !
Bredhi dhe Vlonjati, ky eshte ai shoku juaj?