Aeroplanët e drogës dhe gjarpri që kafshon bishtin e vet

12 postime 1649 shikime 14 tetor 2016 në 12:38 e pasdites
Manjola_Tirana

:+1:

immagine

InkuizitoriMoth

994277_cms2image-frame-747x560_1pEhtj_jxjBc2

InkuizitoriMoth

bleni librin e ksaj!

bgguyyfg

nuk ka me budalla dhe me loqe se intelektuali shqiptar, sidomos kur shkruan libra!

InkuizitoriMoth

por çfar leshin ke qe propozon libra qe intelektuali shqiptar nuk i kupton? Apo i propozon per kryetarin e kooperatives dhe operativin e katundit te rrethit te Fierit? Ti je budalla o derzi, perveç se i çmendur. O trongull i idhët, nuk e shef qe nuk ka mbet kembe njeriu ne blog perveç teje qe propozon libra bythe amerikane me vakumin e pordhes se Bidenit? Vetes tende ja poropozon, vete shkruan e vete lexon?

Un nuk jam intelektual, sepse e kam per turp te jem intelektual, qofte intelektual amerikan apo sovjetik.

Zanati i intelektualit ngjan tëpkë me zanatin e kurvës, intelektuali - zanati më i ri në botë - paguhet që të mendoje ide frymëzuese, kurva - zanati më i vjetër në botë - paguhet që të lëvizë muskuj kamasutra. Njëri shet mendjen, tjetra trupin, dhe të dy i shesin shpirtin klientit dhe shejtanit.

IliaToli

Ke ngelur ti me i rendesishmi. Te tjeret i perzure ti.

InkuizitoriMoth

nuk i kam perzene une, nuk jam kaq i fuqishem per ta bere kete, i ka perzene qefi i tyre, kane shkuar te qihen ne vende te tjera me komode.