Satirë

Nje formalitet safi

Zërat e rinj: Burbuqe, Gegolog, Drejtoria e Kunatave, Pazari i Gjësë së Gjallë, Kodi i Etikës etj.

Visarion (2)

Çdo person ka një mënyrë të vetën të të parit të botës, por këto pikëpamje janë jo shpesh të ngulitura në formën e paragjykimeve. Në librin e tij të ri "Atlas i Paragjykimeve", botuar kohët e fundit në Gjermani, projektuesi bullgar Yanko Tsvetskov, 38 vjeç, ka krijuar hartat satirike bazuar në klishetë kombëtare dhe historike. Bazuar në këtë atlas, për shembull në Gjermani, me sa duket, kur njerëzit të mendojnë për Suedinë, është IKEA ajo që u vjen në mendje.

Teatri i Absurdit

Njoftojme me gezim te gjithe te interesuarit qe ne Toronto eshte krijuar Grupi Armiqesor ne Mergim.
Thirrja (4)

Ose si të zhvirgjërojmë veshin e Kim Long-un

Fituesit e Big Brother, kandidatë të PS. - Nëse Rama zgjidhet Kryeministër, do bjerë një meteor.

Të jesh nacionalist sot është në modë. Dhe si sqimatar që jam në ndjekjen e prirjeve të reja, kam ca kohë që ndihem i tillë në shpirt. Lexova se nacionalizmi është një formë patriotizmi që identifikohet si një grup individësh me një komb. “Qenka gjë e bukur”, i thashë vetes.

Faqet