Politikë

Rinovohet automatikisht mandati. Kryesocialisti: Ishte një po e fuqishme.

Këto që po ndodhin janë efektet e politikave të një qeverie që e do Shqipërinë larg Kosovës, e që po e instalon Serbinë e padefashistizuar në Kosovë...

Kongresi (121)

Historiku i reformës në drejtësi ka treguar se çfarë ka qenë prioritet për ish-kryetarin e Partisë Demokratike është kthyer edhe në prioritetin e opozitës.

Kryeministri Edi Rama i ka dërguar një mesazh të qartë dhe të prerë opozitës se çfarë do të ndodhë nëse vjen një votë kundër reformës në drejtësi, duke zbuluar kështu planin “B”.

Podesta Group njoftoi se ka nënshkruar një kontratë të re me Partinë Demokratike të Shqipërisë për të lobuar në emër të saj në Uashington. Çmimi dhe kohëzgjatja e kontratës nuk është rënë ende dakord.

Lakrori shpall reformen: “Të largohen oligarkët dhe të inkriminuarit nga partia. Të krijohet e drejta për mocion”

Aktivistët e shoqërisë civile i kanë qëndruar larg protestës që PD organizoi sot tek Bashkia dhe Parku i Liqenit. Protestuesit e grumbulluar nga PD goditën ndërtesën e Bashkisë me vezë, perime dhe bojë e më pas shkuan tek parku i liqenit ku thyen dhe përmbysën disa makineri, një kioskë për mbajtjen e veglave dhe gardhin e telit që Bashkia kishte ngritur gjatë natës. Më pas disa aktivistë të Partisë Demokratike çuan disa pjesë të gardhit para Bashkisë për ta rrethuar në mënyrë simbolike. Si pjesë e protestës disa të rinj të 

Kandidati republikan, miliarderi Donald Trump, dhe ai demokrat, senatori i Vermontit, Bernie Sanders janë fituesit zgjedhjeve paraprake për garën presidenciale të 2016-s në New Hampshire

Faqet