Letërsi

Thonë... (0)

John Nash-it me adhurim

Brongzzz (6)
Grimca... (2)
Pus (9)
Metromuzg (11)

Pjesë nga novela "Ishulli Ruzvelt"

Dy poezi (4)
Tre (5)

- pjesë nga novela

Po vijnë ditë të bukura

veshur me të bardhën 

e bebëzës

 

Trokasin tri herë

në dritaren që fryn

erë

 

Unë vesh gëzofin kaf'

kapelen e kuqe

dhe çizmet e zeza

 

Fundja

një pelegrin ëndrrash

kam mbetur

 

Ndodh që ëndrrat e mia

t'i kenë jetuar në realitet

një trumbë pulëbardhash

 

Jashtë ka rënë 

një brymë ajri e ftohtë

e shoh nga përballë dritares.

 

 

***

Po kalëroj

Faqet