Internet

Makinat e kërkimit mund të detyrohen të fshijnë nga interneti të dhënat personale. Por vendimi nuk është licencë për të hequr gjithçka.

S'ka me nevoje te rrenoheni per te vizituar qytetet me te bukura te Europes, atehere pse te privoheni ? Beni gati valixhet!

hë hë, se këtu do t'i ''paguani'' të gjitha ...

Kete teme u mundova ta hap pas nje debati me rrethin familjar mbi efektet e kesaj teknologjie tek ne. E di qe eshte teme e vjeter por ia vlen te diskutohet.

Çfarë mendon bota për ne?

Imazhe, shfryrje, komente, banalitet me lopatë e sarkazëm inekzistente: nëpër rrjetet sociale, aspektet më pak institucionale dhe prapaskenat virtuale të një fushate qesharake qysh në zanafillë

Një nga portalet më të reja do të fillojë punën për të nxjerrë në pah rastet flagrante të shkeljes së ligjit. Ky portal financohet nga USAID dhe quhet “Shoqata e Gazetarëve për Drejtësi” ose “SHGD”.

Pas hapjes së adresës zyrtare në Facebook të Kryeministrit Sali Berisha dhe kërkesës së tij në datat 4-9 janar të vitit 2013, që ministrat të jenë të pranishëm në këtë rrjet social për t’u kthyer përgjigje qytetarëve, “Panorama” ka parë zbatimin në praktikë të këtij “urdhri”.

Faqet