Foto e ditës

Vjen dimri (38)

Mes shiut të dendur dhe ditëve me diell, peizazhi i gjelbër në Tiranë po i lë vendin gjetheve të arta të vjeshtës.

Festojmë (203)

Pamjet mahnitëse të thellësive të ujërave të Burimit të Mëmës në pikën turistike të Viroit në Gjirokastër dhe të shpellës së Skotinisë janë bërë publike për herë të parë nga shtatë polumbarë polakë të ardhur në Shqipëri në maj të këtij viti. Me një thellësi prej 60 m ‘Burimi i Mëmës’ është pjesë e legjendave të cilat e lidhin me shpellën e Skotinisë në zonën e Dropullit të Gjirokastrës dhe Syrin e Kaltër në Sarandë. 

Foto nga Martin Parr. Shqipëri, 1990. 

Koleksioni i plotë.

 

Zvërnec, Laguna e Nartës. 

 

Rally Albania 2015 fillon udhëtimin nëpër Shqipëri nga Tirana në Velipojë, Korçë dhe Himarë. Gara, e dyta në Ballkan për nga madhësia dhe  pjesëmarrja, do të zhvillohet nga datat 6 deri më 13 qershor. 

Faqet