Argëtim

Aston Martin DB10 e bërë me porosi për filmin më të fundit me protagonist Daniel Craig, si agjenti i fshehtë më i famshëm i botës, është gjithça që presim prej kësaj marke. Eshtë tejet e shpejtë, seksi, dhe e paarritshme nga ata që nuk kanë një 0 të dyfishtë në emrin e tyre.

Filmimet e “Spectre”, i 24-i film i Bondit dhe i katërti ku luan Craig, përfshin shkatërrimin e makinave me vlerë totale 24 milionë stërlina, duke përfshirë edhe shtatë DB10-a – një rekord i ri ky për një produksion të 007-ës.

Nëna (71)

1. Të dish të përdorësh Facebook-un.

2. Të dish të përdorësh twitter.

3. Të jesh i aftë për të bërë selfie.

4. Të merresh me arredimin e zyrave në Kryeministri.

5. Të mbash fjalime sa më të gjata dhe me sa më shumë figura letrare, edhe kur thua budallalliqe.

6. Të vishesh me rroba sa më të shtrenjta.

7. Të mos pranosh asnjëherë asnjë gabim.

8. Të dish të mbledhësh rreth vetes njerëz si ty.

Arding Band me nje krijim 100% peshkpaujs - "Gabimi". Teksti, sic me tha Ardi, u mor nga Peshku pa Uje; autori i tekstit nuk me eshte i njohur. Muzika, aranxhimi dhe interpretimi - te gjitha nga Ardi. Nje vit e ca me pare.

Ish-presidenti amerikan George W. Bush ka një aftësi të re për të shtuar në rezumenë e tij: piktor. Këtë Bushi e zbuloi gjatë një emisioni të transmetuar në televizionin NBC.

Portretet e pikturuara nga Bushi përfshijnë liderë botërorë, si: ish-kryeministri britanik Tony Blair, presidenti rus Vladimir Putin, Dalai Lama dhe presidenti i Afganistanit, Hamid Karzai.

Duket se më në fund kemi edhe ne në shqip versionin e "fjalorit urban": Mirë se na urdhëruat në faqen e parë të fjalorit zhargon në shqip, ku secili mund të thotë të vetën. 

Tinguj, vargje, humor, gatime të ndërrimit të viteve.  

Faqet