Gazeta Koha Jonë

Fragment nga libri i gazetarit Nikoll Lesi, "Kështjella e medias", i cili do botohet me rastin e 25-vjetorit të daljes së “KOHA JONE”, në maj 2016

Letër e hapur e Baton Haxhiut drejtuar të Dërguarit Special të BE-së në Kosovë, Samuel Zhbogar, me rastin e 9 Majit – Ditës së Europës.

E përditshmja amerikane “The Washington Post”, ka bërë një hulumtim për rrënjët e shqiptarëve të Kosovës në aspektin fetar

Atij nuk iu dha kurrë mundësia e botimit për krijimet e veta të përshkuara nga fryma e simbolizmit.

Kryetari i Parlamentit, Ilir Meta, në një intervistë për disa pyetje politike, si dhe për darkën e ditëlindjes së tij...

Mësohet që mishi i pjekur shpërndahet për të gjithë shqiptarët që do jenë bashkë për festime. Bashkia Tiranë tenton rekord Guinness.

Perfaqesuesit e bizneseve kane vleresuar uljen e taksave dhe rimbursimin ne masen 100% per kasat fiskale. Ne takimin e zhvilluar dje me perfaqesues te pushtetit qendror dhe vendor ne Tirane, tregtaret kane kerkuar qe te gjithe te paguajne njelloj dhe te behet me shume ne luften kunder informalitetit.

Koha Jonë shkruan sot një artikull me titullin "Shtypi norvegjez: Shqiperia na e ka kaluar". I frymëzuar nga nisma e fundit e udhëheqësit për ta bërë fshatin si qytetin, unë jam gati të vete të jetoj në Norvegji të jap kontributin tim që ta bëjmë edhe atë vend si Shqipëria.

Botohet në shqip libri me kujtime "Lufta ime më e gjatë: Shqipëri 1943-1948", me autor Franko Benantin. Fragment.

Linja Kombinat-Kinostudio

Çmimi i biletës në autobusat urbane të Tiranës nuk do të rritet. Të paktën, jo për momentin

Faqet